HomeHL-9Αυτές είναι οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για όλη τη βδομάδα

Αυτές είναι οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για όλη τη βδομάδα

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 6 Ιουλίου:

Από τις 5.30 τα ξημερώματα έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου:Στις εγκαταστάσεις της 5ης προβλήτας του Λιμένα Ηρακλείου και των Γερανών .Στη Λ.Ικάρου από Ηροδότου έως την οδό Νηρέως στον Πόρο μετά παρόδων. Επίσης στις περιοχές της εκκλησίας Αγ.Δημητρίου στον Κατσαμπά του κόμβου Κατσαμπά, του Δημ.σχολείου Κατσαμπά, της επιχείρησης Μύθος Λάντ.Στον Πόρο στην περιοχή του σινε Κρόνου, του κτηνιατρείου, της πλατείας Αγ.Γεωργίου και του ορφανοτροφείου. Στην Ανάληψη και στο Λιμάνι στις περιοχές της Παγρήτιας Τράπεζας, του Θεατρικού Σταθμού, Της Αγροτικής Τράπεζας στην παραλλιακή λεωφόρο.Στην περιοχή όπισθεν του εργατικού κέντρου Ηρακλείου και στη Λ.Ικάρου από την οδό Σταδίου στην Αλικαρνασσό έως το πάρκο Νεολαίας.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αλικαρνασσό στις οδούς Ηροδότου από την οδό Διδούς μέχρι την οδό Ορακίων, Ν.Φωκά από την οδό Σταδίου μέχρι την οδό Ηροδότου.Μαυσώλου από την οδό Αναγεννήσεως μέχρι την οδό Ορακίων, Αναγεννήσεως από την οδό Μαυσώλου μέχρι την οδό Σταδίου.Επίσης στις οδούς 1922 και Τιμοθέου και στις εγκαταστάσεις του s.m.MAX Χαλκιαδάκη στην οδό Μαυσώλου.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο χωριό Ροδιά στην περιοχή του κέντρου χωριού και του γηπέδου

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο χωριό Άνω Λουτράκι στην περιοχή της εκκλησίας.

Από τη 1έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Ηράκλειο, στις περιοχές Αγ.Αικατερίνης, Παπατίτου μετόχι, Αγ.Ιωάννη θέση Κεφάλα και νέου κοιμητηρίου, Παγκρητίου εκπαιδευτηρίου, πρώην σταύλων Τσακίρη, Εργατικών κατοικιών Αγ.Ιωάννη νεκροταφείου Τεκέ και στις περιοχές όπισθεν του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.Συμπεριλαμβανομένων των οδών Λουδ. Παστέρ, Δερβενακίων, Κλεάνθη, Νεόφυτου, Γραννικού, Αρχελάου, Αρριανού, Πανδάραιω, Ερμή, Πικροδάφνης, Κ.Καρυωτάκη, Αντ.Σαμαράκη, Κάδμου, Ιασίωνος, Νάθενα.

Στις Πατέλλες στις οδούς Μακεδονίας από την οδό Δράμας έως την οδό Μ.Τοπλού, Μ.Τοπλού από την οδό Σερρών έως την οδό Ξυλούρη.

Τρίτη 7 Ιουλίου:

Από τις 5.30 τα ξημερώματα έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αλικαρνασσό στις περιοχές της ΣΕΑΠ, της επιχειρήσεως τζακιών νότια της ΣΕΑΠ, των εγκατατστάσεων των καυσίμων του αεροδρομίου, των τεχνικών σχολών Αλικαρνασσού, του 3ου ΕΠΑΛ, της επιχειρήσεως Good year, των φυλακών Αλικαρνασσού, των πρώην σφαγείων και στις οδούς Δωδεκανήσου, Μαυσώλου, Δημοκρατίας, Αρτεμισίας, Κεράμου, Μαράκη, Ανθούς, Παπαοικονόμου.Στις οδούς, Ηροδότου, Ηρακλείτου, Διουνισίου, Καρίας, Σταδίου, Αγ.Τρύφωνος, Αναγεννήσεως και Αναπαύσεως. Επίσης στη Λ.Ικάρου από το Αεροδρόμιο έως την Λ.Καζαντζίδη.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στα Πεζά στην περιοχή των ψυγείων της Ένωσης, στη διακλάδωση προς Χουδέτσι και στην περιοχή όπισθεν της Ένωσης Πεζών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο χωριό Ασκοί, στο κέντρο του χωριού και στην περιοχή της οικίας Σταυρουλάκη.

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Αρκαλοχώρι, στην περιοχή του ελαιουργείου Παναγιωτάκη ,του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου και της οικίας Ασσαριωτάκη Εμμ.

Από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Καραβάδος και στην περιοχή του ελαιουργείου Πετράκη

Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Μαθιά, στην περιοχή της οικίας Καλαϊτζάκη Ευστράτιου.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Πυράθι  στην περιοχή της οικίας Καλογεράκη Αντ.

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Βόννη στην περιοχή της οικίας Τζιράκη Λεωνίδα.

Τετάρτη 8 Ιουλίου:

Από τις 5.30 τα ξημερώματα έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στον Κατσαμπά στην περιοχή έναντι της επιχειρήσεως Ηλεκτροσυνεταιρικής στη Λ. Καζαντζίδη και στην οδό Καπάζουρνα. Στη Ν.Αλικαρνασσό, στις περιοχές της εκκλησίας της Παναγίας Καμαριανής, του s.m.Χαλκιαδάκη MEGA, του νεκροταφείου Αλικαρνασσού, του Γυμνασίου, των επιχειρήσεων Praktiker και Lidl, της μάντρας του Δήμου, των εγκαταστάσεων της Νέας Λαχαναγοράς και του σταθμού βιολογικού καθαρισμού της Ν.Λαχαναγοράς, των εγκαταστάσεων της 126 Σ.Μ., του ΟΤΕ Καρτερού, των επιχειρήσεων Πετρεμπορικής και Ανακύκλωσης στον Καρτερό, της εκκλησίας του. Αγ.Ιωάννη στη Φλωρίδα, των ΚΑΑΥ Καρτερού, στην περιοχή του πρώην ΕΟΤ, του εργοταξίου ΑΤΛΑΣ ΑΕ μέσα στο πρατήριο υγρών καυσίμων SHELL, έναντι της διακλάδωσης προς Πρασσά στην περιοχή του Πέτρινου Πύργου, της επιχειρήσεως Γραμματικάκη, του πρατηρίου υγρών

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου:Στον Κατσαμπά στη λεωφόρο Ικάρου από την οδό Δημοκρήτου έως την οδό Δημοσθένους επίσης στις οδούς Οδυσσέως και Βέντρης.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο χωριό Καμαριώτης, στην περιοχή της νέας παιδικής χαράς.

Δήμος Ηρακλείου:Στη Θέρισσο στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Καραμανλή και στις οδούς Λεβήνου από την οδό Μιχ.Αρχαγγέλου έως την οδό Ματάλλων, Ματάλλων από την οδό Διον.Φραγκιαδάκη έως την οδό Λεβήνου, Διν.Φραγκιαδάκη από την οδό Δραμουντάνη έως την οδό Ματάλων, Δραμουντάνη από την οδό Λεβήνου έως την οδό Δ.Φραγκιαδάκη, Λισού από την οδό Λεβήνου έως της εργατικές κατοικίες Καραμανλή, και στις οδούς Διογένους, Αριστίππου, Βιζυινού.Στα Δειλινά στις οδούς Ολυμπιονικών από την οδό Αλεξανδρούπολης έως την οδό Βορ.Ηπείρου, Κατεχάκη Ρούβα και Τσόντου Βάρδα από την οδό Βορ.Ηπείρου, Λευκωσίας από την οδό Τσόντου Βάρδα έως την οδό Ολυμπιονικών, Βορ.Ηπείρου από την οδό Πελοπονήσου έως την οδό Ολυμπιονικών και στις οδούς Θεσσαλίας και Πελοπονήσου.

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο χωριό Αηδονοχώρι στην περιοχή της κεντρικής εκκλησίας.

Πέμπτη 9 Ιουλίου:

Από τις 5.30 τα ξημερώματα έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στον Καρτερό στην περιοχή του ΚΤΕΟ, στο Βαθειανό κάμπο και στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των ξενοδοχείων Αρίνα, Καμάρι, Χατζάκη, Κνωσσός, Ρινέλα, Θέμης, Ακτή Κοκκίνι, Κοράλι, Σοφία.Επίσης στις περιοχές του κέντρου Χατζή, του ζαχαροπλαστείου Σπυρίδων, του ΠΙΚΠΑ, των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και της εκκλησίας Αγ.Θεοδώρων.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 τα ξημερώματα: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Άνω Ζαρό στις περιοχές από την εισόδου του χωριού έως το οργανοποιείο Στεφανάκη (κεντρικό δρόμο), του αρτοποιείου Λεμονάκη και του κτηρίου του ΟΤΕ .

Παρασκευή 10 Ιουλίου:

Από τις 5.30 τα ξημερώματα έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις περιοχές του πρώην Δημαρχείου Γουβών του οικισμού Γουρνών, της παραλίας Κουβοχωρίου και στο Κουβοχώρι, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε, στις εγκαταστάσεις της πρώην Αμερικάνικης Βάσης, του ΔΕΚΚ, του κάμπινγκ και του κολυμβητηρίου Γουβών, των διαμερισμάτων Memories του ξενοδοχείου Ζορμπάς και στην περιοχή μετά τις Γούρνες Πεδ., στο βόρειο παράλληλο της εθνικής, πίσω από το ξενoδοχείο VILLA MARIA, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 τα ξημερώματα: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Άνω Ζαρός και στην περιοχή Γεροντόμυλος και στο χωριό Κάτω Ζαρός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση