Το φεστιβάλ που αγάπησε η Βόρεια Ελλάδα συνεχίζει την μουσική του ιστορία σε ένα από τα ωραιότερα σημεία – στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, στο φαράγγι με κορυφαίους καλλιτέχνες! Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Χαρούλης, ΠυξΛαξ, Μαρία Παπαγεωργίου, Ματούλα Ζαμάνη και Παυλίνα Βουλγαράκη θα βρεθούν στη σκηνή του φεστιβάλ Πόζαρ, στα πανέμορφα λουτρά Αλμωπίας.

Παρασκευή 20 Ιουλίου

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο νέος δίσκος του Θανάση με ερμηνευτή τον Σωκράτη, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, στάθηκε αφορμή για να αποφασίσουν, σαν έτοιμοι από καιρό, τη σύμπραξη για το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι.

Ο Θανάσης έχει να εμφανιστεί στη σκηνή κοντά στα δύο χρόνια, τον δε Σωκράτη, όσο και να τον ακούς, δεν χορταίνεις το απαράμιλλο χαλκιδικιώτικο ντουέντε.

Η προσμονή είναι μεγάλη… και θα τους περιμένουμε ανυπόμονα για γιορτάσουμε μαζί τους την έναρξη του φεστιβάλ!

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα θα ανέβει στη σκηνή του φεστιβάλ Πόζαρ παρουσιάζοντας το πρόγραμμα που την ανέδειξε ως μία από τις σημαντικότερες νέες ερμηνεύτριες, με το ρεπερτόριο, τη σκηνική της παρουσία και τη συνέπειά της απέναντι στη μουσική και τους ακροατές της.

Σάββατο 21 Ιουλίου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

Ο Γιάννης Χαρούλης ξεκινά ένα ακόμα καλοκαιρινό ταξίδι! Καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες μουσική, παράδοση, σκέψεις και όνειρα. Ο Γιάννης Χαρούλης μας παρασύρει σε απρόβλεπτες συγκινήσεις, με τη μουσική και τη φωνή του, με ο,τι νέο μας φέρνει και με ο,τι παλιό έχουμε αγαπήσει, με απλότητα και ειλικρίνεια. Σαν τα μικρά ρυάκια που κινούν για τις θάλασσες… καράβια τα τραγούδια και μας ταξιδεύουν…ως το φεστιβάλ Πόζαρ!

ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ

Στη γωνία του νέου κόσμου και στο φανταστικό τεταρτημόριο της μνήμης του πόθου και της θάλασσας, η Mατούλα Ζαμάνη έρχεται από τους Αμοργιανούς βράχους στην πόλη των Αθηνών με καινούργια τραγούδια στο χρώμα του ουρανού.

Σε συνθήκη καλοκαιρίας, με δικά της περιπλανώμενα τραγούδια, λαϊκές μελωδίες της ζωής, άσματα του ποιητή εκ Μεταξοχωρίου κι αλλόκοτες ιστορίες που σφηνώνουν στην κάρδια και φυτρώνουν στο νου. Η Ματούλα Ζαμάνη μας καλεί στο τραγούδι και στον χορό, στην μελαγχολία που γίνεται γέλιο και τρυφερότητα, στα δάχτυλα και τις ανάσες.

Κυριακή 22 Ιουλίου

ΠΥΞ – ΛΑΞ

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ έρχονται για να κάνουν το μέλλον μια μεγάλη γιορτή! Είναι γεγονός: Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν για να γιορτάσουν 30 απίστευτα χρόνια από την ίδρυσή τους. Οι παλιοί φίλοι ξανασυναντιούνται στη σκηνή! Έρχονται από το παρελθόν, φέρνοντας άπειρη αγάπη για να την προσφέρουν στο μέλλον μας, στήνοντας μια μεγάλη συναυλία – γιορτή, αφιερωμένη στους χιλιάδες οπαδούς τους. Γιατί, «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται ποτέ και επιστρέφουν όταν τις χρειαζόμαστε, για να μας δώσουν ξανά ζεστασιά και φως στο φεστιβάλ Πόζαρ!

ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

H Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται με φόρα από ένα χειμώνα με sold-out εμφανίσεις στην Αθήνα (Σταυρός του Νότου, Κρεμλίνο), το Ηράκλειο και τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα έχοντας μαζί της τους δύο προσωπικούς της δίσκους.

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ

Η πανέμορφη φύση, τα σπήλαια, το δάσος, ο Αλμωπαίος ποταμός, το όρος Τζένα, το μαύρο δάσος, τα λουτρά Πόζαρ. Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να επισκεφθείς το δήμο Αλμωπίας! Αλλά υπάρχει και ένας ακόμη! Το Φεστιβάλ Πόζαρ!

Τρεις μέρες γεμάτες χαμόγελα, θετική ενέργεια και μελωδίες από αγαπημένους καλλιτέχνες! Τρεις ημέρες χαλάρωσης, δροσιάς και διασκέδασης στην καρδιά του καλοκαιριού με συναυλίες και παράλληλες δράσεις.

Το φεστιβάλ που αγάπησε η Βόρεια Ελλάδα συνεχίζει την μουσική του ιστορία σε ένα από τα ωραιότερα σημεία – στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, στο φαράγγι.

Περισσότερα για την περιοχή

Τα Λουτρά Πόζαρ βρίσκονται στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, 10 χλμ μετά την ιστορική Αριδαία και περίπου 35 από την Έδεσσα.

Η περιοχή βρίσκεται στις όχθες του θερμοποτάμου που διασχίζει το φαράγγι. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό τοπίο νερού και δάσους.

Χρόνια τώρα, επισκέπτες καταφθάνουν στα Λουτρά Πόζαρ από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Άλλοι για να δεχθούν τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών (θεραπευτικών – χαλαρωτικών), άλλοι για να αποδράσουν σε μέρη απαράμιλλής φυσικής ομορφιάς και κάποιοι για να θαυμάσουν τα ιστορικά μνημεία της ακριτικής αυτής γωνιάς της Μακεδονίας

LINE UP

20 ΙΟΥΛΙΟΥ:

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

21 ΙΟΥΛΙΟΥ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ

22 ΙΟΥΛΙΟΥ:

ΠΥΞ – ΛΑΞ
ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
RADIO ACTIVE