Stand-up comedy, αστροπαρατήρηση του –σχεδόν– καλοκαιρινού ουρανού, προβολές για το αχανές και εντυπωσιακό διάστημα και, φυσικά, μουσική, χορός και party all night long σε «Lost in space» theme!

Την Παρασκευή 17 Μαΐου χανόμαστε σε ένα υπεργαλαξιακό ταξίδι! Οι βιομηχανικοί χώροι του Μουσείου γεμίζουν με ιδιαίτερα happenings και μας προδιαθέτουν να χαλαρώσουμε και να ξενυχτήσουμε κάτω από τον έναστρο ουρανό. Η βραδιά μας ξεκινάει από τις 21.30 με ένα απολαυστικό stand-up comedy show από τον ανατρεπτικό Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, ενώ παράλληλα, η κεντρική αυλή της Τεχνόπολης μετατρέπεται σε ένα φανταστικό αστρο-παρατηρητήριο! Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και το έμπειρο προσωπικό του μας προσκαλούν να παίξουμε με τα τηλεσκόπια, να κατανοήσουμε τις αστρονομικές διαδρομές των πλανητών και να… μετρήσουμε αστέρια!

Φυσικά, «Let’s be late!» σημαίνει ένα ακόμη δυνατό πάρτυ! Γι’ αυτό, μετά τις 22.30, τα decks αναλαμβάνει ο μοναδικός –μουσικός, παραγωγός και Dj– Cayetano (Γιώργος Μπρατάνης), γνωστός για τα remixes του και τις ζωντανές εμφανίσεις του δίπλα σε κορυφαίους μουσικούς της ηλεκτρονικής και dance σκηνής. Ένα Dj set με ιδιαίτερους ηλεκτρονικούς live ήχους που θα μας εκτοξεύσει στο διάστημα, και πειραγμένα beats που θα μας ξεσηκώσoυν χορευτικά μέχρι… αργά το βράδυ!

Ακόμη, εάν κατά τη διάρκεια της βραδιάς νιώσεις ότι χρειάζεσαι χώρο, μπορείς να ανέβεις στο Παρατηρητήριο, να επισκεφτείς το «I need space!» και να πάρεις το χωρο-χρόνο σου. Προβολές, ατμοσφαιρική μουσική και αναπαυτικά πουφ σε περιμένουν για το απόλυτο relax mode!
Την επόμενη Παρασκευή ξενυχτάμε στο Μουσείο! Εσύ θα λείπεις;

Πρόγραμμα

21.30
Stand-up Comedy | Βύρων Θεοδωρόπουλος

22:30
Dj set | Cayetano

Ακόμη, μετά τις 21.30:
I need space! | Προβολές, ambient μουσική και μεγάλα πουφ μεταμορφώνουν το Παρατηρητήριο σε ένα μοναδικό relaxing space για όλο το βράδυ.

Counting stars | Αστρο-παρατήρηση με τηλεσκόπια από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Βόλτα στο Μουσείο | Ανακάλυψε τους βιομηχανικούς και την ιστορία του παλιού εργοστασίου κάνοντας μια βόλτα μαζί με το έμπειρο προσωπικό του Βιομηχανικού Μουσείο Φωταερίου