Τα τραγούδια του άλμπουμ Λάρυμνα  ηχογραφήθηκαν το καλοκαίρι του 2017 σε μια αγροικία στη Λάρυμνα Φθιώτιδας μέσα σε διάστημα 6 ημερών. Η Μαρία Λατσίνου και οι Mokita εγκαταστάθηκαν  εκεί  και με ηχολήπτη τον Μανώλη Αγγελάκη έστησαν στούντιο και ηχογράφησαν τα πέντε νέα τραγούδια που είχαν ολοκληρωμένα και προβαρισμένα εκείνη την περίοδο. Τα υπόλοιπα πέντε που συμπεριλαμβάνονται στο cd γεννήθηκαν επί τόπου κατά την διαδικασία των ηχογραφήσεων.

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου το Λάρυμνα θα παρουσιαστεί στο Ίλιον Plus. Αυτή θα είναι η μοναδική φορά που θα παρουσιαστεί στην Αθήνα το άλμπουμ στο σύνολο του – από την αρχή ως το τέλος-.

Στις ζωντανές εκτελέσεις των  τραγουδιών θα παρεμβάλλονται σύντομες ηχογραφημένες αφηγήσεις, με αφηγητή τον Μανώλη Αγγελάκη. Η Μαρία Λατσίνου και οι Mokita θα πλαισιώσουν τις αφηγήσεις αυτές με νέα μουσική, αυτοσχεδιαστικού χαρακτήρα, ειδικά  για την περίσταση, έχοντας τη διάθεση να επιχειρήσουν να  αναπαραστήσουν την ατμόσφαιρα των δοκιμών στην Λάρυμνα που οδήγησαν στο ομώνυμο άλμπουμ. Το περιεχόμενο των αφηγήσεων θα είναι ιστορίες και εμπειρίες από την διαδικασία της ηχογράφησης.

Τους Mokita αποτελούν οι: 

Χρήστος Αλεξόπουλος (πιάνο – πλήκτρα), Γιώργος Ανδρουλάκης (κρητική λύρα με συμπαθητικές χορδές), Βάσω Μιχαηλίδου (ακορντεόν, δεύτερα φωνητικά), Γιώργος Λιάπης (ηλ. μπάσο),  Φοίβος Βαλαβάνης (τύμπανα)


Διαβάστε επίσης:

Λάρυμνα: Νέο άλμπουμ από τους Μαρία Λατσίνου & Mokita