Τραγούδια δικά τους, αγαπημένων δημιουργών αλλά και με επιρροές από την παράδοση μπλέκονται και φτιάχνουν ένα κλίμα διονυσιακό και απολύτως συναυλικό. Τον Αλέξανδρο Κτιστάκη τον γνωρίσαμε στις συναυλίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου όπου συνεργάζεται μαζί του από το 2013. Το καλοκαίρι του 2018 συμμετείχε στην περιοδεία του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα «Με στόμα που γελά». Από τότε που άρχισε να ασχολείται με τη μουσική δεν σταμάτησε να πειραματίζεται και να δημιουργεί.

Συντελεστές:

Αλέξανδρος Κτιστάκης: Κιθάρα, τραγούδι
Εύρος Βοσκαρίδης: βιολί
Ιάκωβος Μολιμπάκης: Ντραμς, κρουστά
Διονύσης Μακρής: Μπάσο
Αλέξανδρος Ορφανός: Τρομπέτα
Κωνσταντίνος Ζώτος: Πλήκτρα

Bandallusia

Η Bandallusia είναι μια παρέα φίλων, μουσικών που ξεκίνησαν να εμφανίζονται στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και σε διάφορα μέρη της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας. Τον πρώτο καιρό το ρεπερτόριό τους κυμαινόταν ανάμεσα στο ελληνικό ροκ, το έντεχνο, το ρεμπέτικο κι αργότερα το παραδοσιακό-δημοτικό τραγούδι. Σε αυτήν τους τη διαδρομή γεννήθηκε η ανάγκη τους να δημιουργήσουν και τα δικά τους τραγούδια, κι έτσι το 2014 ξεκίνησαν να πειραματίζονται με δικούς τους στίχους και συνθέσεις! Οι καρποί αυτής της προσπάθειας ήρθαν το Μάιο του 2017 με την έλευση του πρώτης τους, ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο “Λοξοδρόμια”. Στο πρόγραμμά τους μαζί με τις δικές τους δημιουργίες, συνυπάρχουν αγαπημένα τραγούδια από την παράδοση, αλλά και την ελληνική δισκογραφία. Πλέον ετοιμάζουν την επόμενη δισκογραφική δουλειά τους, ενώ παράλληλα εμφανίζονται σε φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, αλλά και στις μουσικές σκηνές της πόλης!

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι:

Ηλιάνα Πασπάλα: Τραγούδι
Γιώργος Αντώνης: Τραγούδι, κρουστά
Ορέστης Γαργουλάκης: Φλάουτο, Φλογέρα
Μιχάλης Χρήστου: Λαούτο
Κωστής Παναγούλης: Ηλεκτρική και Ακουστική κιθάρα
Αλέξανδρος Ορφανός: Τρομπέτα, Ιρλανδικό μπουζούκι
Στέλιος Χρυσανθόπουλος: Ηλεκτρικό Μπάσο, Βιολί
Ηρακλής Τσεσμελής: Τύμπανα

Αντί εισιτηρίου, όποιος/α επιθυμεί μπορεί να προσφέρει, στο πλαίσιο των συναυλιών στις 3, 16 και 17 Ιουλίου, τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο, καθώς και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας.