Ανοιχτή δημόσια διαβούλευση για το πρώην στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά

Ανοιχτή εκδήλωση για την απόδοση του πρώην στρατοπέδου Κόδρα στην τοπική κοινωνία διοργανώνει η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς, την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (Δημαρχείου Καλαμαριάς).

Στην εκδήλωση «ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ» με θέμα «Πρ. Στρ. Κόδρα,  1 χρόνος μετά,  στα χέρια της τοπικής κοινωνίας. Πώς ξεκινήσαμε, πού είμαστε και πού κατευθυνόμαστε», θα συμμετάσχουν βουλευτές, αιρετοί της Τ.Α., φορείς, συλλογικότητες, ειδικοί επιστήμονες και  πολίτες.

Θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν οι Χριστόφορος Βερναρδάκης, Υπουργός Επικρατείας, Γιάννης Αμανατίδης, Υφυπουργος Εξωτερικών, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Κατερίνα Νοτοπούλου, Προϊσταμένη Γραφείου Πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης .

Δημοφιλή άρθρα

Λαμπάκι λαδιού: Γιατί ανάβει και πώς να το διορθώσετε;

Δείτε γιατί ανάβει το λαμπάκι λαδιού στο αυτοκίνητό σας και βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για να το διορθώσετε!

Οδηγός Πόλης: Εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη

Αν αναζητάτε εναλλακτικούς χώρους για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη, διαβάστε τον οδηγό μας & κάντε τα πιο αξέχαστα πάρτυ γενεθλίων ή γιορτής!

Λεκάνη τουαλέτας: 5 Παράγοντες για τη σωστή επιλογή!

Δείτε πώς να επιλέξτε την ιδανική λεκάνη τουαλέτας για τον χώρο και τις ανάγκες σας!

5 + 1 Κοντινές Αποδράσεις από τη Θεσσαλονίκη

Έχεις ανάγκη ένα city break; Βρες 5 + 1 μοναδικές προτάσεις μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη!

10 + 1 Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Άντρες: Τι δώρο να του πάρω;

Αναζητάς χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες, αλλά δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι τελικά θα πάρεις; Tο αντρικό δώρο είναι μια κατηγορία από μόνο του, καθώς συνήθως...