Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών από οχήματα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών από οχήματα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η έρευνα του οποίου οδήγησε στα ίχνη δύο ατόμων ηλικίας 24 και 27 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και παράβασης Νόμου Περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παραπάνω τέλη Δεκεμβρίου του 2018, στην περιοχή της Σταυρούπολης, διέρρηξαν αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε υπεύθυνος ασφαλείας εταιρείας υπεραγορών και αφαίρεσαν ένα σακίδιο που περιείχε δύο πιστόλια που κατείχε νόμιμα ο παραπάνω, τρεις γεμιστήρες με φυσίγγια, καθώς και μία  χειραποσκευή έτερου ατόμου που περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και τρία ρολόγια.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 24χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παραπάνω ρολόγια, τρία  κινητά τηλέφωνα, βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας, τις οποίες προέκυψε ότι είχε αφαιρέσει τον Οκτώβριο του 2015 από σταθμευμένο όχημα, καθώς επίσης και σαράντα φυσίγγια των 9 mm οπότε και συνελήφθη.
Επιπλέον, έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 27χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις  φωτογραφικές μηχανές, δύο κάμερες και φορητή παιχνιδομηχανή των οποίων η νόμιμη κατοχή ερευνάται.
Ο συλληφθείς μαζί με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δημοφιλή άρθρα

Λαμπάκι λαδιού: Γιατί ανάβει και πώς να το διορθώσετε;

Δείτε γιατί ανάβει το λαμπάκι λαδιού στο αυτοκίνητό σας και βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για να το διορθώσετε!

Οδηγός Πόλης: Εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη

Αν αναζητάτε εναλλακτικούς χώρους για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη, διαβάστε τον οδηγό μας & κάντε τα πιο αξέχαστα πάρτυ γενεθλίων ή γιορτής!

Λεκάνη τουαλέτας: 5 Παράγοντες για τη σωστή επιλογή!

Δείτε πώς να επιλέξτε την ιδανική λεκάνη τουαλέτας για τον χώρο και τις ανάγκες σας!

5 + 1 Κοντινές Αποδράσεις από τη Θεσσαλονίκη

Έχεις ανάγκη ένα city break; Βρες 5 + 1 μοναδικές προτάσεις μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη!

10 + 1 Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Άντρες: Τι δώρο να του πάρω;

Αναζητάς χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες, αλλά δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι τελικά θα πάρεις; Tο αντρικό δώρο είναι μια κατηγορία από μόνο του, καθώς συνήθως...