Ημερίδα ενημέρωσης για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων και φυσικών καταστροφών στον Εύοσμο

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα πολιτικής προστασίας και με στόχο την πρόληψη και την αποτελεσματική αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων και φυσικών καταστροφών, διοργανώνει δια της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου και σε συνεργασία με τον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης ημερίδα με θέμα: “Αστικές και Δασικές Πυρκαγιές, έκτακτα καιρικά φαινόμενα και μέτρα αυτοπροστασίας“.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 18.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57) με κεντρικό ομιλητή τον Διοικητή του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, Αντιπύραρχο κ. Παναγιώτη Τιάγκο.

Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη σημασία της πρόληψης συνεχίζουμε την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα πολιτικής προστασίας, κρίνοντας πως η συμμετοχή και η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη και καθοριστική για τη θωράκιση της ανθρώπινης ζωής και της ασφάλειας, από κινδύνους ακραίων καιρικών φαινομένων, φυσικών καταστροφών και εκτάκτων καταστάσεων που μας απειλούν“, δήλωσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας.

Δημοφιλή άρθρα

Λαμπάκι λαδιού: Γιατί ανάβει και πώς να το διορθώσετε;

Δείτε γιατί ανάβει το λαμπάκι λαδιού στο αυτοκίνητό σας και βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για να το διορθώσετε!

Οδηγός Πόλης: Εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη

Αν αναζητάτε εναλλακτικούς χώρους για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη, διαβάστε τον οδηγό μας & κάντε τα πιο αξέχαστα πάρτυ γενεθλίων ή γιορτής!

Λεκάνη τουαλέτας: 5 Παράγοντες για τη σωστή επιλογή!

Δείτε πώς να επιλέξτε την ιδανική λεκάνη τουαλέτας για τον χώρο και τις ανάγκες σας!

5 + 1 Κοντινές Αποδράσεις από τη Θεσσαλονίκη

Έχεις ανάγκη ένα city break; Βρες 5 + 1 μοναδικές προτάσεις μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη!

10 + 1 Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Άντρες: Τι δώρο να του πάρω;

Αναζητάς χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες, αλλά δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι τελικά θα πάρεις; Tο αντρικό δώρο είναι μια κατηγορία από μόνο του, καθώς συνήθως...