“Καλαμαριά αλλιώς, δημιουργούμε το μέλλον”, η δημοτική παράταξη του Δημήτρη Αρκούδη

Την αυτοδιάλυση και μετεξέλιξη της σε ένα νέο δημοτικό παραταξιακό σχήμα, που θα διεκδικήσει αυτόνομα την διοίκηση του δήμου Καλαμαριάς, εκφράζοντας ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις, αποφάσισε η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΡΕΚΚ “μέσα σε ένα θερμό και ενωτικό κλίμα η Γενική Συνέλευση της ΡΕΚΚ που έγινε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς έκανε δεκτή την εισήγηση του ΣΣ της ΡΕΚΚ, που περιλάμβανε –πέραν του απολογισμού- τρία σκέλη:

1. Τη δημιουργία ενός νέου αυτοδιοικητικού σχήματος με πυρήνα τη ΡΕΚΚ. Ο τίτλος του νέου συνδυασμού είναι «Καλαμαριά αλλιώς! Δημιουργούμε το μέλλον»!

2. Την εκλογή νέου επικεφαλής και συγκεκριμένα του νέου δικηγόρου Δημήτρη Αρκούδη

3. Τη δημιουργία ομάδων εργασίας για το ψηφοδέλτιο, τα οργανωτικά και τα προγραμματικά ζητήματα”

Ο επικεφαλής της ΡΕΚΚ, Μανόλης Λαμτζίδης, απευθυνόμενος στη συνέλευση εισηγήθηκε την εκλογή ως επικεφαλής του Δημήτρη Αρκούδη, νέου δικηγόρου, υποστηρίζοντας πως είναι σε θέση να ηγηθεί ενός νέου σχήματος, να οδηγήσει σε μια νέα αρχή, να εγγυηθεί εσωτερικές δημοκρατικές , συλλογικές λειτουργίες και να αλλάξει το συσχετισμό δυνάμεων σε τοπικό επίπεδο προς την κατεύθυνση της περισσότερης δημοκρατίας, της μεγαλύτερης συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και της διεκδίκησης και αξιοποίησης των δημόσιων χώρων.

«Ο Δημήτρης Αρκούδης είναι ο νέος επικεφαλής που θα τον στηρίξουμε ολόψυχα γιατί συμμεριζόμαστε τα ίδια οράματα, τις ίδιες επιδιώξεις και είναι σε θέση να βάλει σε νέα τροχιά το χώρο μας» τόνισε ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της ΡΕΚΚ Μανόλης Λαμτζίδης .

« Μεγάλη είναι η ευθύνη να αναλάβω επικεφαλής αυτού του νέου εγχειρήματος ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ευχαριστώ όλους και όλες για τη στήριξη τους….Επιδιώκουμε να αλλάξουμε την παλιά αντίληψη για την τοπική αυτοδιοίηκηση, να δώσουμε ζωή στα όνειρα μας για την Καλαμαριά…» τόνισε στην παρέμβασή του ο νέος υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Δημήτρης Αρκούδης.

Δημοφιλή άρθρα

Λαμπάκι λαδιού: Γιατί ανάβει και πώς να το διορθώσετε;

Δείτε γιατί ανάβει το λαμπάκι λαδιού στο αυτοκίνητό σας και βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για να το διορθώσετε!

Οδηγός Πόλης: Εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη

Αν αναζητάτε εναλλακτικούς χώρους για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη, διαβάστε τον οδηγό μας & κάντε τα πιο αξέχαστα πάρτυ γενεθλίων ή γιορτής!

Λεκάνη τουαλέτας: 5 Παράγοντες για τη σωστή επιλογή!

Δείτε πώς να επιλέξτε την ιδανική λεκάνη τουαλέτας για τον χώρο και τις ανάγκες σας!

5 + 1 Κοντινές Αποδράσεις από τη Θεσσαλονίκη

Έχεις ανάγκη ένα city break; Βρες 5 + 1 μοναδικές προτάσεις μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη!

10 + 1 Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Άντρες: Τι δώρο να του πάρω;

Αναζητάς χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες, αλλά δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι τελικά θα πάρεις; Tο αντρικό δώρο είναι μια κατηγορία από μόνο του, καθώς συνήθως...