Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του 7ου Διεθνούς Ποδηλατικού Διήμερου

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι σήμερα Κυριακή 23-09-2018, λόγω της τέλεσης του «7ου Διεθνούς Ποδηλατικού Διήμερου 2018», θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Από ώρα 08.00΄ και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για την τέλεση του ανωτέρω ποδηλατικού αγώνα χρόνο δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα και συγκεκριμένα στον εξής οδικό άξονα : στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό 3ης Σεπτεμβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Μαρία Κάλλας, στην οδό Μαρία Κάλλας από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Κορομηλά, στην οδό Κορομηλά από τη συμβολή της με την οδό Μαρία Κάλλας έως τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Παπανδρέου, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου από τη συμβολή της με την οδό Κορομηλά έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Για τις παραπάνω ρυθμίσεις έχει ενημερωθεί ο Ο.Α.Σ.Θ. , ο οποίος θα μεριμνήσει για τη τροποποίηση των δρομολογίων των λεωφορείων που επηρεάζονται.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνησή τους στις περιοχές διεξαγωγής του αγώνα και κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Δημοφιλή άρθρα

Λαμπάκι λαδιού: Γιατί ανάβει και πώς να το διορθώσετε;

Δείτε γιατί ανάβει το λαμπάκι λαδιού στο αυτοκίνητό σας και βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για να το διορθώσετε!

Οδηγός Πόλης: Εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη

Αν αναζητάτε εναλλακτικούς χώρους για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη, διαβάστε τον οδηγό μας & κάντε τα πιο αξέχαστα πάρτυ γενεθλίων ή γιορτής!

Λεκάνη τουαλέτας: 5 Παράγοντες για τη σωστή επιλογή!

Δείτε πώς να επιλέξτε την ιδανική λεκάνη τουαλέτας για τον χώρο και τις ανάγκες σας!

5 + 1 Κοντινές Αποδράσεις από τη Θεσσαλονίκη

Έχεις ανάγκη ένα city break; Βρες 5 + 1 μοναδικές προτάσεις μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη!

10 + 1 Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Άντρες: Τι δώρο να του πάρω;

Αναζητάς χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες, αλλά δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι τελικά θα πάρεις; Tο αντρικό δώρο είναι μια κατηγορία από μόνο του, καθώς συνήθως...