Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Επτά χρόνια κάθειρξη σε 40χρόνο Πακιστανό για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος 25χρoνης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επτά χρόνια κάθειρξη σε 40χρόνο Πακιστανό για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος 25χρoνης

Ποινή καθείρξεως επτά ετών επιβλήθηκε σε 40χρόνο Πακιστανό, για την πράξη της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος 25χρονης. Η απόφαση εκδόθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η πράξη τελέστηκε το 2013 στο Φεστιβάλ της Αρβανίτσας στο Κυριάκι Βοιωτίας.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε τη μέθη της 25χρονης, προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις. Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν οι φίλες της κοπέλας στο Δικαστήριο, είχε χάσει τις αισθήσεις της και προσπαθούσε να θυμηθεί τι είχε συμβεί αφού είχε ξεκινήσει για την τουαλέτα και βρέθηκε ημίγυμνη φορώντας το πουκάμισο του κατηγορούμενου.

Πρωτόδικα, ο 40χρόνος καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρπενησίου, σε οκτώ χρόνια φυλακή και αφέθηκε ελεύθερος με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Ωστόσο, λίγο αργότερα, το 2015 βρέθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος σε υπόθεση που αφορούσε ασέλγεια σε βάρος 11χρονου κοριτσιού για την οποία καταδικάστηκε σε 10ετη κάθειρξη (το Εφετείο για αυτή την υπόθεση έχει προσδιοριστεί το 2019).

Πάντως, η απόφαση του Δικαστηρίου δεν ήταν σύμφωνη με την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος ζήτησε την απαλλαγή του κατηγορουμένου, καθώς εξέφρασε αμφιβολίες για την τέλεση του αδικήματος εκ μέρους του. Αντίθετα, έκανε λόγο για συνεύρεση δύο ενηλίκων που βρίσκονταν σε χαλαρή ελευθεριότητα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ