Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Φονικό στα Μέγαρα: Παραδόθηκε στις αρχές ο δράστης – Μπροστά στα παιδιά η δολοφονία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φονικό στα Μέγαρα: Παραδόθηκε στις αρχές ο δράστης – Μπροστά στα παιδιά η δολοφονία

Αναστατωμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία των Μεγάρων την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 48χρονου με δράστη έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, μπροστά στα μάτια των παιδιών του.

Θύμα και η 43χρονη σύζυγος του θύματος η οποία νοσηλεύεται τραυματισμένη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι του 48χρονου και πυροβόλησε τα θύματά του στα γεννητικά όργανα. Πρόκειται για τον πρώην σύζυγο της αδερφής του θύματος, ο οποίος θεωρούσε υπεύθυνο τον αδικοχαμένο 48χρονο για τον χωρισμό του.

Ο δράστης αρχικά διέφυγε και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ωστόσο, ο δράστης εμφανίστηκε, μαζί με τον δικηγόρο του, στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.

Το θύμα ήταν γιατρός στο επάγγελμα. Οι τελευταίες πληροφορίες προσδίδουν δραματικές διαστάσεις στο φονικό, καθώς το έγκλημα τελέστηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του 48χρονου και της 43χρονης.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο, η 43χρονη ξύπνησε στο νοσοκομείο, αναζητώντας τον άντρα της. «Μπήκε μπροστά να με προστατέψει για να μην πεθάνω» φώναζε. Την ίδια ώρα, τα παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και ήδη τα παρακολουθεί ψυχολόγος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ