Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών: Συνεχίζουν Μαγιόγλου και Ιντρίζι

Μετά από την τακτοποίηση του θέματος που είχε προκύψει με το διοικητικό συμβούλιο και την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Ζούνη, οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλυθιών ξεκίνησαν την υλοποίηση του προγραμματισμού τους για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Οι Καλυθενοί ξεκίνησαν τις ανανεώσεις των συμβολαίων με δύο νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίο αναμένεται να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες και στην νέα χρονιά.
Ο λόγος για τους Δημήτρη Μαγιόγλου και Ίγκλι Ιντρίζι, οι οποίοι συναντήθηκαν με τους ανθρώπους του Απόλλωνα, συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους, με τους «κυανοκίτρινους» να τις επισημοποιούν με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ομάδα μας με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μαγιόγλου και για την επόμενη χρονιά, του ευχόμαστε υγεία πάνω απ’ όλα και πολλές επιτυχίες!
Η ομάδα μας με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με ένα δικό της παιδί, τον Ίγκλι Ιντρίζι και για την επόμενη χρονιά!
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου