Αθλητικά

Συνεχίζει ο Καρπαθάκης στην Ανόρθωση!

Στον πάγκο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου θα βρίσκεται για μία ακόμη σεζόν ο Κωνσταντίνος Καρπαθάκης. Ο Ροδίτης προπονητής ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα και θα είναι υπεύθυνος των αναπτυξιακών τμημάτων, καθώς επίσης και βοηθός στο ανδρικό τμήμα. Ο Καρπαθάκης τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην «μαρτυρική μεγαλόνησο», έχοντας βρει τη δική του Γη της Επαγγελίας στην Ανόρθωση, έχοντας δουλέψει σκληρά και κάνοντας τους ανθρώπους της ομάδας να τον εμπιστευθούν απόλυτα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου της Κύπρου: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου (τμήμα πετόσφαιρας ανδρών) ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Ελλαδίτη προπονητή Κώστα Καρπαθάκη για την σεζόν 2020- 2021. Ο κ Καρπαθάκης θα έχει το ρόλο του βοηθού προπονητή και στατιστικολόγου της ανδρικής πετοσφαιρικής ομάδας , ενώ παράλληλα θα εκτελεί χρέη προπονητή στα αναπτυξιακά τμήματα ανδρών της ομάδας μας. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εύχεται στον Κωνσταντίνο κάθε επιτυχία».
ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ
Το δικό του «ευχαριστώ» στον Πέτρο Κουνδουράκη είπε ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας με ανακοίνωση του. Αναλυτικά: «Ο ΑΕΣΠ Φοίνικας ευχαριστεί θερμά τον κ. Κουνδουράκη Πέτρο και το Κρεοπωλείο Κουνδουράκης στο Παραδείσι, για την χορηγία προς τον Σύλλογο μας. Του ευχόμαστε υγεία και ευημερία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου