Αθλητικά

Στη Νίκαια για την πρόκριση!

Στη Νίκαια δοκιμάζεται σήμερα το απόγευμα (17:00) ο Κολοσσός, στο πλαίσιο της β’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Οι «θαλασσί» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Στέργιου Κουφού και θέλουν τη νίκη- πρόκριση, έτσι ώστε στις 16 Οκτωβρίου να φιλοξενήσουν στη Ρόδο λογικά το Λαύριο, το οποίο αναμένεται να κερδίσει τον Μανδραϊκό. Η προετοιμασία του Κολοσσού ολοκληρώθηκε στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας χθες το απόγευμα και ο Άρης Λυκογιάννης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Η αποστολή του Κολοσσού θα αναχωρήσει αυθημερόν για την Αθήνα και σ’ αυτή θα συμμετέχουν οι: Μπρέιζελτον, Καλογιαννίδης, Μαραγκός Τουτζιαράκης, Πουλιανίτης, Ντάνιελς, Αγκμπελέσε, Μπρούσεβιτς, Κρομά, Παύλος, Τζάκσον και Μωραΐτης.
ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Σε δύσκολη εβδομάδα μπήκε ο Κολοσσός, ο οποίος θα κληθεί να δώσει δύο δύσκολα παιχνίδια στην Αθήνα. Αρχικά σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό στη Νίκαια (17:00), στο πλαίσιο της β’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, ενώ την προσεχή Κυριακή (την ίδια ώρα) θα παίξει με την Α.Ε.Κ. στο Ο.Α.Κ.Α. Πρόκειται για δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια στην πρωτεύουσα, στα οποία ο Κολοσσός θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για τους Ροδίτες τα δύο αυτά παιχνίδια είναι ιδιαίτερα σημαντικά για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, που μάλιστα προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα της Basket League.
ANETA TO ΡΕΘΥΜΝΟ
Χωρίς να δυσκολευτεί το Ρέθυμνο κέρδισε με 81-62 τον Παπάγου, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας, η αυλαία της β’ φάσης στο κύπελλο Ελλάδας. Οι Κρητικοί θα υποδεχθούν το νικητή του αγώνα Άρης- Ηρακλής. Ο Κολοσσός θα παίξει σήμερα στις 17:00 στη Νίκαια κόντρα στον τοπικό Ιωνικό με διαιτητές, τους Αθηναίος Χρυσόστομο Σχινά, Τάσο Κάρδαρη και Μανώλη Τσολάκο. Ο νικητής του αγώνα στη Νίκαια θα υποδεχθεί στη συνέχεια το νικητή της αναμέτρησης Μανδραϊκός- Γ.Σ. Λαυρίου. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν εκ διαμέτρου αντίθετα τις υποχρεώσεις τους στη Basket League, αφού ο μεν Κολοσσός κέρδισε άνετα τον Πανιώνιο με 89-61, ο δε Ιωνικός Νικαίας ηττήθηκε στην έδρα του από τον Γ.Σ. Λαυρίου με 94-90.
Οι αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής στη β φάση (επτά στον αριθμό) θα ξεκινήσουν σήμερα στις 17:00 και στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης- Ηρακλής, όπως και οι αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων της Α2 Κατηγορίας Διαγόρας Δρυοπιδέων- Α.Ο. Αμύντας και Δάφνη Δαφνίου- Κόροιβος Αμαλιάδας. Ο Γ.Σ. Λαυρίου, ο Πανιώνιος και η Λάρισα είναι τα φαβορί στα εκτός έδρας παιχνίδια του με αντιπάλους, σωματεία από την Α2 Κατηγορία.
ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ
Η Κολοσσός H Hotels KAE θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία «Λάμπρος Μεταφορική», η οποία ανέλαβε τη μεταφορά του απαραίτητου εξοπλισμού για τη μεταφορά μας στο νέο γήπεδο, τόσο εντός, όσο και εκτός Ρόδου. Η «Λάμπρος Μεταφορική» από φέτος, είναι πολύτιμο μέλος της «οικογένειάς» μας.
B’ ΦΑΣΗ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
ΣΗΜΕΡΑ:
41.Δ.Α.Κ. Νικαίας (17:00): Ιωνικός Νικαίας- Κολοσσός Ρόδου
(Σχινάς- Κάρδαρης- Τσολάκος/ Βιδάλης)
42.1ο Μάνδρας (17:00): Μανδραϊκός- Γ.Σ. Λαυρίου
(Μπίκας- Σκούτας- Τηγάνης/ Ορφανός Γ.)
43.Ανατόλια (17:00): Ανατόλια- Λάρισα
(Παφίλης- Ξενικάκης- Ελευθεριάδης/ Παραλυκίδης)
44.1ο Χαϊδαρίου (17:00): Δάφνη Δαφνίου- Κόροιβος Αμαλιάδας
(Κατραχούρας- Δολγύρας- Τσιμπούρης/ Γολεγού)
45.Αλεξάνδρειο (17:00): Άρης- Ηρακλής
(Πουρσανίδης Γ.- Συμεωνίδης- Τζιοπάνος/ Γκούμας)
47.Μεσολόγγι (17:00): Χαρίλαος Τρικούπης- Πανιώνιος
(Παναγιώτου- Δαρλαμήτσος- Κωνσταντινίδου/ Πατσαντζόπουλος)
48.Στ. Βενέτης (17:00): Διαγόρας Δρυοπιδέων- Α.Ο. Αμύντας
(Καλδίρης- Ζακεστίδης- Γιακείμη/ Δούκας)
Β’ ΦΑΣΗ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) (16/10):
49.Νικητής 47-Νικητής 48
50.Νικητής 41- Νικητής 42
51.Νικητής 44- Νικητής 43
52.Ρέθυμνο- Νικητής 45
Β’ ΦΑΣΗ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) (30/10):
53.Νικητης 52- Νικητής 50
54.Νικητής 51- Νικητής 49
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (10/11):
55.Νικητής 54- ΠΑΟΚ
56.Προμηθέας Πάτρας- Παναθηναϊκός
57.Περιστέρι- Ήφαιστος Λήμνου
58.Α.Ε.Κ.- Νικητής 53

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου