Τοπικές Ειδήσεις

Στις εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Γεωργίου η Μαρία Αγγέλου

Το παρόν έδωσε στις εκδηλώσεις για τον Άγιο Γεώργιο ανήμερα της γιορτής του η Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «#Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», Μαρία Αγγέλου.

Παραβρέθηκε στην έθιμο της Γούρνας στον Άγιο Ισίδωρο, στο πανήγυρι στα Λαερμα και στα Σιανα.

Ηταν επίσης καλεσμένη του Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγου Νικόλαου Φλάρη στη στην εορτή του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς (πλην Πυροβολικού), που έγινε στο στρατόπεδο «ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ» στην περιοχή Αφάντου, στις 3 Μαΐου του 2019.

Σε δήλωση της ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα τιμάμε τον Άγιο Γεώργιο, αγαπημένο Άγιο των χωριών μας και προστάτη του Στρατού ξηράς.

Είναι ιδιαιτέρως τιμητικό να είμαι προσκεκλημένη αυτή τη μέρα σε όλες αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις. Η αγάπη των συμπολιτών μας πραγματικά μου δίνει δύναμη.

Όσον αφορά στις εορταστικές εκδηλώσεις της 95ΑΔΤΕ είχαμε και μια ευχάριστη έκπληξη. Δυο γυναίκες ως πλήρωμα οχήματος. Αξίζουν συγχαρητήρια που ρίχνουν ένα ακόμα ανδρικό «οχυρό» και συμβάλλουν στο να αισθανόμαστε όλοι εμείς ασφαλείς. Ευχαριστούμε.

Χρόνια πολλά σε όλους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • εχω μαι ερώτηση    04.05.2019 09:16

    πληρώνεστε για αυτές τις …… ανακοινώσεις , και τις φωτογραφίες που ανεβάζεται …ελπίζω πως ναι. και άλλη μια ερώτηση η κυρία είναι βουλευτής??? γιατί στην συγκεκριμένη εκδήλωση στάθηκε μπροστά από την πινακίδα ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Σχολιασμός άρθρου