Αθλητικά

Α. Σ. Ρόδος: Στις Ακαδημίες ο Αντώνογλου

Ενισχύονται σημαντικά οι Ακαδημίες του Α.Σ. Ρόδος, καθώς εκτός από τον Γιάννη Κάππο που είναι υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, διοικητικό πόστο αναλαμβάνει και ο άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΡΑ Μιχάλης Αντώνογλου.
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και συμφώνησαν στην εμπλοκή του κ. Αντώνογλου στα μικρά «ελάφια».
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Μετά από πολύωρη συζήτηση που έγινε ανάμεσα στον υπεύθυνο της Ακαδημίας μας κ. Γιάννη Κάππο και τον γνωστό επιχειρηματία της Ρόδου κ. Μιχάλη Αντώνογλου ( Υδροκατασκευαστική) ο οποίος ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, είχε διατελέσει πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΡ Αφάντου, ήρθε σε απόλυτη συμφωνία να συμμετάσχει δυναμικά στις Ακαδημίες του Α.Σ. Ρόδος.
Με την εμπειρία που διαθέτει ο κ. Αντώνογλου , το ήθος που τον διακρίνει , την αγάπη του για τον αθλητισμό και τα παιδιά, πιστεύουμε ακράδαντα ότι μαζί με τον κ. Κάππο η Ακαδημία μας θα έχει την ανάλογη πορεία!
Κ. Αντώνογλου καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Α.Σ. Ρόδος, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου