Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Αναμονή… με κινήσεις

Μπορεί τα πράγματα στον ΓΑΣ Ιάλυσος να δείχνουν στάσιμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του συλλόγου κινούνται προετοιμάζοντας την επόμενη ημέρα, τόσο στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, όσο και στα του έμψυχου δυναμικού.
Οι «τοξοβόλοι» τηρούν στάση αναμονής σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, περιμένοντας τις εξελίξεις από την ΕΠΟ και τις λίγκες, οι οποίες αναμένονται έως τις 25 Ιουλίου.
Όσον αφορά στα της τεχνικής ηγεσίας, οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος έχουν ξεχωρίσει περιπτώσεις προπονητών που τους ενδιαφέρουν και ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή μαζί τους, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις και τις απαιτήσεις τους.
Το θέμα του προπονητή των «τοξοβόλων» αναμένεται να ξεκαθαρίσει, μόλις οριστικοποιηθεί η αναδιάρθρωση των κατηγοριών, έτσι ώστε ο ΓΑΣ Ιάλυσος να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται στην σεζόν 2020-2021.
Τώρα σχετικά με το έμψυχο δυναμικό, πρόθεση των «ερυθροκίτρινων» είναι να διατηρήσουν στις τάξεις τους, όλους τους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ομάδας στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι έχουν γίνει συζητήσεις με τους περισσότερους αθλητές, οι οποίοι είναι θετικοί στο να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας, ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο σύλλογος.
Ταυτόχρονα, οι «τοξοβόλοι» ρίχνουν… κλεφτές ματιές στην αγορά προκειμένου να εντοπίσουν ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους.
Ωστόσο, δεν βιάζονται να προχωρήσουν σε μετεγγραφές, καθώς θεωρούν ότι υπάρχει αρκετός χρόνος και παράλληλα πιστεύουν ότι με την οριστικοποίηση της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, θα… ανοίξει η αγορά και θα υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου