Τοπικές Ειδήσεις

Ποινή φυλάκισης ενός μηνός σε Dee Jay για κατοχή κάνναβης

Ποινή φυλάκισης ενός μηνός με 3ετή αναστολή επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 25χρονο ημεδαπό DJ, που συνελήφθη την 31η Ιουλίου 2019, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Πραγματοποιήθηκε στοχευμένη έρευνα στην κατοικία του δράστη όπου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 186,7 γραμμαρίων, τοποθετημένη σε τέσσερις ανισομερείς πλαστικές συσκευασίες, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 385 €.
Απολογούμενος υποστήριξε ότι προόριζε την κάνναβη για ιδίαν χρήση και ότι την αγόρασε έναντι 500 ευρώ. Ισχυρίστηκε ότι κατείχε την ζυγαριά για να μην τον κλέβουν στα γραμμάρια όταν αγοράζει κάνναβη.
Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρέστη ο δικηγόρος κ. Βασίλης Καταβενάκης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου