Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Ενίσχυση με Χρήστο Παπαδόπουλο

Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, προχώρησε ο πρωτοπόρος του 6ου ομίλου ΓΑΣ Ιάλυσος.
Οι «τοξοβόλοι» του Σάκη Παπαβασιλείου μετά από την απόκτηση των Δημήτρη Μπάρδη και Γιάννη Δωματά, ολοκλήρωσαν ακόμα μία μετεγγραφή.
Ο λόγος για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Χρήστο Παπαδόπουλο που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος, έπειτα από εισήγηση του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου, προσέγγισε τον Χρήστο Παπαδόπουλο με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία.
Οι «τοξοβόλοι» επισημοποίησαν την μετεγγραφή του νεαρού μεσοεπιθετικού με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Παπαδόπουλο.
Ο Χρήστος είναι γεννημένος στις 07/04/1999 έχει ύψος 1,69 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν για λογαριασμό της Α.Ε. Καραϊσκάκης στη Football league ενώ έχει διατελέσει διεθνής με την Κ-17.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».
Να σημειώσουμε ότι τόσο ο Χρήστος Παπαδόπουλος όσο και ο Γιάννης Δωματάς έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΓΑΣ Ιάλυσος
Επισημοποιήθηκε το διαζύγιο με Αθανασίου
Ως γνωστόν παρελθόν από τον ΓΑΣ Ιάλυσος αποτελεί ο Παντελής Αθανασίου, καθώς ο έμπειρος μεσοαμυντικός ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, όπως και έγινε.
Οι «τοξοβόλοι» επισημοποίησαν το… διαζύγιο με τον ποδοσφαιριστή με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Αθανασίου.
Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».
Στις 13:00 το παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδας
Νωρίτερα από ότι είχε αρχικά οριστεί θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον ΓΑΣ Ιάλυσος και τον Αστέρα Αμαλιάδας για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Αρχικά η αναμέτρηση είχε οριστεί για τις 15:00 στο «Οικονομίδειο», όμως τελικά θα διεξαχθεί στις 13:00 έπειτα από αίτημα που κατέθεσαν οι φιλοξενούμενοι, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά, το οποίο έγινε αποδεκτό από την διοργανώτρια αρχή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου