Αθλητικά

Μικτές Δωδεκανήσου: Στον 13ο όμιλο η Δωδεκάνησος

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Οι Μικτές Ομάδες της Δωδεκανήσου τοποθετήθηκαν και πάλι στον 13ο όμιλο και θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες Νέων και Παίδων από τις αντίστοιχες ΕΠΣ Κυκλάδων, Χίου, Σάμου και Λέσβου, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Αναλυτικά το σημείο της προκήρυξης που αναφέρεται στους ομίλους:
«… 13ος όμιλος: Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Λέσβος, Σάμος, Χίος.
Οι αγώνες της 1ης φάσης για κάθε όμιλο θα προκύψουν από κλήρωση που θα διενεργηθεί. Θα είναι διπλοί για τους δώδεκα ομίλους, και μονοί για τον 13ο όμιλο (Νήσων), όπου θα διεξαχθούν υπό μορφή τουρνουά. Στη 2 η φάση θα προκριθούν οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου σύνολο είκοσι έξι ομάδες.
5.3. Οι είκοσι έξι ομάδες που θα προκριθούν στην 2η φάση θα χωριστούν σε δύο ζώνες Βορράς και Νότος με γεωγραφικά κριτήρια ως εξής: Η ζώνη του Βορρά θα περιλαμβάνει τους 1ο , 2ο , 3ο , 4ο , 5ο και 6ο ομίλους, ενώ η ζώνη το Νότου θα περιλαμβάνει τους 7ο , 8ο , 9ο ,10ο και 11ο ομίλους. Οι δύο ομάδες που θα έχουν προκριθεί από την 1η Φάση στους 12ο και 13ο ομίλους, θα προκριθούν στη 3η φάση της διοργάνωσης άνευ αγώνων».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου