Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος- Φοίβος: Για τους βαθμούς και το γόητρο

Τοπικό ντέρμπι σήμερα στο νησί μας, καθώς στις 15:00 στο «Οικονομίδειο» ο τοπικό ΓΑΣ Ιάλυσος θα υποδεχθεί τον Φοίβο Κρεμαστής στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Το παιχνίδι είναι αποφασιστικής σημασίας ενόψει της συνέχειας και για τις δύο ομάδες, που θέλουν την νίκη για τον γόητρο, αλλά και το βαθμολογικό όφελος, όπως και για να τονωθεί η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.
Οι γηπεδούχοι «τοξοβόλοι» βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα, έχοντας το απόλυτο των βαθμών, γι’ αυτό και θέλουν να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στην συλλογή τους για να διατηρηθούν στο ρετιρέ, πραγματοποιώντας ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την διεκδίκηση του τίτλου και της ανόδου.
Οι Κρεμαστενοί από την πλευρά τους βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του πίνακα και θέλουν να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν, έτσι ώστε να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα, προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους με στόχο την εξασφάλιση της παραμονή τους.
Οι δύο ομάδες γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο με ιδιαιτερότητες όπως όλα τα τοπικά ντέρμπι, με την έκβαση της αναμέτρησης να κρίνεται από το πάθος, την συγκέντρωση και την θέληση που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση της νίκης.
Στα ρεπορτάζ των «μονομάχων»
ΓΑΣ Ιάλυσος: Χθες το πρωί στο «Οικονομίδειο», όπου θα διεξαχθεί η σημερινή αναμέτρηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος για το τοπικό ντέρμπι με τον Φοίβο.
Το πρόγραμμα, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα επικεντρώθηκε σε ασκήσεις πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής, όπως και σε ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Ο Θανάσης Τερζής στην διάρκεια των προπονήσεων της εβδομάδας, έδωσε μεγάλη έμφαση στην τακτική, καθώς θεωρεί ότι η σωστή τακτική αντιμετώπιση από τους ποδοσφαιριστές του θα «ξεκλειδώσει» την άμυνα των Κρεμαστενών, επιτρέποντας στους «τοξοβόλους» να σκοράρουν για να οδηγηθούν στην νίκη.
Ταυτόχρονα ο έμπειρος τεχνικός ζήτηση, πάθος, συγκέντρωση και πειθαρχία από τους αθλητές του, έτσι ώστε να μην δώσουν το δικαίωμα στους αντιπάλους να κάνουν το παιχνίδι τους.
Το ευχάριστο στο στρατόπεδο του ΓΑΣ Ιάλυσος είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες και όλοι οι αθλητές είναι στην διάθεση του Τερζή για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά από το τέλος της χθεσινής προπόνηση ο έμπειρος τεχνικός δεν ανακοίνωση την αποστολή, καθώς κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται σήμερα στο «Οικονομίδειο», αφού λίγο πριν την σέντρα θα καταλήξει στην αποστολή και στην βασική ενδεκάδα.
Φοίβος: Το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο Κρεμαστής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Φοίβου για το τοπικό ντέρμπι στο «Οικονομίδειο» με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ιάλυσος.
Ο Σάββας Ορφανίδης μετά από το απαραίτητο ζέσταμα δούλεψε πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής που θα ακολουθήσει η ομάδα του, όπως και ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Ο έμπειρος τεχνικός δούλεψε εντατικά στις προηγούμενες ημέρες στην αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας του. Αμυντικά οι Κρεμαστενοί θα επιδιώξουν να μπλοκάρουν τα ατού των «τοξοβόλων», έτσι ώστε να περιορίσουν την δραστηριότητα τους και τις επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία τους, ενώ επιθετικά θα προσπαθήσουν να είναι ποιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν, αφού στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές το γκολ αποτέλεσε την μεγαλύτερη «πληγή» για τον Φοίβο, στερώντας του βαθμούς.
Το μοναδικό πρόβλημα στο στρατόπεδο των Κρεμαστενών, ακούει στο όνομα του Νίκου Ορφανίδη, καθώς ο αρχηγός του συλλόγου ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο και έχει τεθεί εκτός πλάνων.
Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι ετοιμοπόλεμοι και μετά το τέλος της χθεσινή προπόνησης ο Σάββας Ορφανίδη ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Μιχαλάκης, Γιαννούλης, Παϊζάνος, Νικήτας, Παπασταμάτης, Τερζίου, Καραγεωργίου, Γαργάλης, Μπάρδης, Τζελάι, Χατζησάββας, Στελλάς, Ταφάνι, Κουδούνης, Πατσίδης, Αρφαράς, Γκινής, Ζαγκότσης και Μπανουσάι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου