Αθλητικά

Κύπελλο Δωδεκανήσου: Κληρώνει στις 12 Δεκεμβρίου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διοργάνωση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου για την σεζόν 2018-2019.
Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΔ, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 18:00 στα γραφεία της Ένωσης θα γίνει η κλήρωση της επόμενης φάσης του θεσμού, τόσο στον όμιλο Ρόδου, όσο και στον όμιλο Νήσων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Την Τετάρτη 12/12/2018 και ώρα 18:00, στα γραφεία της Ένωσης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Δωδεκανήσου στον όμιλο Ρόδου και όμιλο Νήσων».
Να θυμίσουμε ότι από τον όμιλο Ρόδου έχουν προκριθεί οι ακόλουθες ομάδες: Απόλλωνας Καλυθιών, Α.Ε. Κατταβιάς, Κλεόβουλος, Ακουσίλαος, Άρης Αρχαγγέλου, Διαγόρας Βατίου, Κλεάνθης, ΑΕΡΑ, Διγενής, Α.Σ. Ρόδος, Δόξα Ψίνθου, Φοίβος, ΓΑΣ Ιάλυσος, Διαγόρας και ο νικητής της αναμέτρησης Α.Ε. Αδελφοσύνης- Α.Σ. Τήλος που θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Μαριτσών.
Από τον όμιλο Νήσων έχουν προκριθεί οι εξής σύλλογοι: Α.Ε. Κω, ΠΑΟΚ Κω, Α.Ο. Αθλοπαιδιών, Δόξα Καρδάμαινας και ΔΙ.ΑΣ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου