Τοπικές Ειδήσεις

Την 13η Φεβρουαρίου 2020 θα συζητηθεί η προσφυγή στην Α.Ε.Π.Π. της αναδόχου του έργου των αντλιοστασίων Ιαλυσού

Για την 13η Φεβρουαρίου 2020 προσδιορίστηκε η συζήτηση ενώπιον της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών της προσφυγής που υπέβαλε η κοινοπραξία Στήριξις Τεχνική Α.Ε. – Μηχανική Περιβάλλοντος Α.Ε. για την αναστολή και ακύρωση απόφασης που έλαβε τον Δεκέμβριο του 2019 το δ.σ. της ΔΕΥΑΡ μετά από εισήγηση του γενικού διευθυντή κ. Γιώργου Υψηλάντη, με την οποία ματαιώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία που βρισκόταν σε εξέλιξη και αφορά στην ανάδειξη αναδόχου της σύμβασης του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η/Μ ΕΡΓΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Δ.Ε. ΙΑΛΥΣΟΥ».
Οπως έγραψε η «δημοκρατική», με απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια τον Αύγουστο του 2019 είχε εγκριθεί κατά πλειοψηφία το πρακτικό κατακύρωσης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού του εν θέματι έργου, προϋπολογισμού 4.193.900,00€ πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. στην «Κοινοπραξία Στήριξις Τεχνική Α.Ε. – Μηχανική Περιβάλλοντος Α.Ε.».
Πιο συγκεκριμένα ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε στον ως άνω ανάδοχο με συμβατικό τίμημα 3.374.960,90€ χωρίς ΦΠΑ.
Η σύμβαση ωστόσο δεν είχε υπογραφεί, ενώ με την 914/2019 πράξη του Ε’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, είχε κριθεί ότι δεν κωλύεται η υπογραφή της.
Πλην όμως η ΔΕΥΑ Ρόδου αποφάσισε την ματαίωση του έργου και κατά της αποφάσεως αυτής προσέφυγε η κοινοπραξία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου