Αθλητικά

Ορφέας: «Μην πλησιάζετε πλαγίως ποδοσφαιριστές μας»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ορφέας, καταγγέλλει ομάδες, χωρίς να τις κατονομάζει, ότι πλησιάζουν πλαγίως ποδοσφαιριστές του προκειμένου να τους δελεάσουν προσφέροντάς τους μεγάλα ποσά.
Οι «ερυθρόλευκοι» προειδοποιούν τις ομάδες ότι οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό, ενώ αναφέρει ότι ο μοναδικός σύλλογος που προσέγγισε τίμια τον Ορφέα εκφράζοντας επίσημα το ενδιαφέρον του για ποδοσφαιριστή, ήταν ο Απόλλωνας Καλυθιών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η επιτροπή μετεγγραφών που απαρτίζεται από τους κ.κ. Ζαννή Μαχραμά, Ηλία Δασκουλίδη, Στέργο Τσαγγάρη και Τάκη Χατζηγεωργίου, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι όσες ομάδες πλησίασαν ‘’πλαγίως’’ κάποιους παίκτες μας οι οποίοι έχουν συμφωνήσει μαζί μας ενόψει της νέας σεζόν προσφέροντάς τους μεγάλα ποσά, οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό. Η ομάδα θα ανέβει και μετά θα παραχωρηθούν οι παίκτες. Προς τιμήν της, η μόνη ομάδα που ήρθε επίσημα να μας κάνει πρόταση είναι ο Απόλλωνας Καλυθιών μέσω του προέδρου και του Δ.Σ.
Τους δίνουμε τα συγχαρητήριά μας. Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Είναι μια τίμια ομάδα του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Αυτά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου