Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: «Πρεμιέρα» ανανεώσεων με τα αδέλφια Καραμανώλη

Μπορεί οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος να διέρρευσαν ότι οι επίσημες ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ θα ξεκινήσουν μετά τις 20 Ιουλίου, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.
Οι «τοξοβόλοι» αποφάσισαν να μην αφήσουν άλλο χρόνο να περάσει, αρχίζοντας την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού τους για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.
Ο λόγος για τα αδέλφια Σίμο και Μαρτίνο Καραμανώλη, που υπέγραψαν την επέκταση των συμβολαίων τους, σηματοδοτώντας την πρεμιέρα των ανακοινώσεων για τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος πιστή στη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός ρόστερ που θα απαρτίζεται από Ροδίτες ποδοσφαιριστές και θέλοντας να δείξει εμπιστοσύνη και σεβασμό στα νέα παιδιά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με δύο από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, τον Σίμο Καραμανώλη και τον Μαρτίνο Καραμανώλη.
Οι δύο ποδοσφαιριστές την προηγούμενη σεζόν πήραν αρκετές ευκαιρίες και απέδειξαν ότι με σκληρή δουλειά μπορούν αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.
Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και μια λαμπρή ποδοσφαιρική χρονιά».
Με Τεννέ και ρεκόρ τα… εισιτήρια διαρκείας
Εδώ και ημέρες, η ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος έχει ξεκινήσει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Οι «τοξοβόλοι» είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου, καθώς η διάθεση των διαρκείας έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, μέχρι στιγμής.
Μεταξύ αυτών που προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας, ήταν και ένας παλιός γνώριμος του ΓΑΣ Ιάλυσος, που έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του συλλόγου.
Ο λόγος για τον προπονητή της ΠΑΕ Λαμίας, Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος βρέθηκε στην Ρόδο για διακοπές και δεν παρέλειψε να αγοράζει εισιτήριο διαρκείας, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια των «τοξοβόλων».
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Εξαιρετική για άλλη μία χρονιά είναι η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας. Οι φίλοι του ΓΑΣ Ιάλυσος τόσο στην Ιαλυσό όσο και σε όλο το νησί της Ρόδου δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
Ο πρώην προπονητής του ΓΑΣ Ιάλυσος και νυν της ΠΑΕ Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, βρέθηκε στο νησί μας για ολιγοήμερες διακοπές και δεν παρέλειψε να συναντήσει παλιούς φίλους και παράγοντες και να ενισχύσει κι αυτός την προσπάθεια της διοίκησης αγοράζοντας το δικό του εισιτήριο διαρκείας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου