Αθλητικά

Φοίβος Κρεμαστής- ΠΑΟ Βάρδας: 1-1: (Χ)αμένοι και οι δύο

Με το ισόπαλο σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Φοίβου Κρεμαστής με τον ΠΑΟ Βάρδας το οποίο έκλεισε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Το τελικό αποτέλεσμα δεν άρεσε σε καμία από τις ομάδες, καθώς οι Κρεμαστενοί δεν μπόρεσαν να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα, παραμένοντας στην πρότελευταία θέση του πίνακα, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έχασαν έδαφος όσον αφορά στην μάχη του τίτλου και της ανόδου.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας να έχει την υπεροχή πιέζοντας τον Φοίβο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στο 20ο λεπτό όταν η σέντρα του Ζέλιο πήρε περίεργη τροχιά και σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Μιχαλάκη, στην επαναφορά ο Πέκεζ έκανε το πλασέ με τον Παϊζάνο να διώχνει πάνω στην γραμμή.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 25ο λεπτό με το πλασέ του Γαργάλη από θέση τετ α τετ, να περνάει άουτ.
Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα ολοκληρωνόταν χωρίς σκορ. Όμως ο Μπούνας είχε άλλη άποψη και με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 45ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φοίβου κάνοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.
Το δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης. Αρχικά απείλησαν με τον Χατζησάββα στο 52ο λεπτό και στην συνέχεια στο 56ο με τον Γκινή. Τελικά στο 61ο λεπτό οι Κρεμαστενοί έκαναν το 1-1 με εξαιρετική ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Νίκου Αρφαρά.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φτάσουν στο τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα, ωστόσο, σπατάλησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο 66ο λεπτό με τον Γκινή και στο 79ο λεπτό με τον Χατζησάββα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κακουλίδη.
Τα γκολ
45ο λεπτό. Ο ΠΑΟ Βάρδας κέρδισε φάουλ σε πολύ καλή θέση, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Φοίβου. Εξαιρετική εκτέλεση από τον Μπούνα που έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Μιχαλάκη κάνοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.
61ο λεπτό. Λάθος στον χώρο της μεσαίας γραμμής για τον ΠΑΟ Βάρδας με τον Αρφαρά να γίνεται κάτοχος της μπάλας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός με καταπληκτική ατομική ενέργεια έφτασε έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δημόπουλου ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Φοίβο.
Οι συνθέσεις


Φοίβος Κρεμαστής: Μιχαλάκης, Καραγεωργίου (77ο Ταφάνι), Χατζησάββας, Τερζίου, Παϊζάνος, Νικήτας, Γαργάλης (84ο Μπανουσάι), Γκινής, Αρφαράς, Πατσίλης, Τζελάι (66ο Κουδούνης).
ΠΑΟ Βάρδας: Δημόπουλος, Ντάζος (74ο Ξίδης), Αγουρίδης (67ο Γούρμος), Νικολόπουλος Ι., Πέκεζ, Μπούνας, Πολίτης, Ντόμας (74ο Ραμαντάνης), Νικολόπουλος Θ. (46ο Πολίτης Π.), Μικελάτος, Ζέλιος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου