Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Δεν βιάζονται για τον «εκλεκτό»

Από το απόγευμα της Δευτέρας η ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά από την παραίτηση του Θανάση Τερζή η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που επικαλέστηκε ο έμπειρος τεχνικός.
Οι «τοξοβόλοι» καλούνται να βρουν τον κατάλληλο προπονητή που θα τους οδηγήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, ο οποίος θα υλοποιήσει τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου και της ανόδου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», η διοίκηση της ομάδας δεν θέλει να βιαστεί να κλείσει τον νέο προπονητή, καθώς θέλει με μεγάλη προσοχή να καταλήξει στον… εκλεκτό της, ελαχιστοποιώντας το ρίσκο που θα έχει η επιλογή.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση ήδη έχει ξεκινήσει να… ξεψαχνίζει την αγορά, ωστόσο, οι εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται μέσα στην προσεχή εβδομάδα.
Με Γκάιδα και Χαρτοφύλλη απέναντι στον Πανμοβριακό
Την Κυριακή ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα υποδεχθεί τον Πανμοβριακό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους «τοξοβόλους» μετά την ισοπαλία στα Βραχνέικα, έτσι ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες την ομάδα θα καθοδηγήσουν οι μέχρι πρόσφατα άμεσοι συνεργάτες του Θανάση Τερζή, Δημήτρης Γκάιδας και Μιχάλης Χαρτοφύλλης, οι οποίοι έχουν αναλάβει και την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για την αναμέτρηση της Κυριακής.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι χθες οι «τοξοβόλοι» είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει Πανμοβριακού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου