Τοπικές Ειδήσεις

Ψήφισμα της ΔΕΥΑΡ για τον θάνατο του Βασιλείου Καμπουράκη

Με την αναγγελία στις 3 Δεκεμβρίου 2019, του θανάτου του αειμνήστου ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, πρωτοπόρου επιτυχημένου επιχειρηματία στον τομέα του ροδιακού και του ελληνικού τουρισμού ευρύτερα, με λαμπρή προσωπική πορεία και ανεκτίμητη συνεισφορά στην τοπική οικονομική ανάπτυξη αλλά και στη διεθνή προβολή του νησιού της Ρόδου, πατέρα του Δημάρχου Ρόδου, κ. Αντωνίου Καμπουράκη,

το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ συνεδρίασε εκτάκτως στις 4 Δεκεμβρίου 2019, υπό την Προεδρία του κ. Βασιλείου Μανέττα και αποφάσισε τα εξής:

α) Να διαβιβαστούν μέσω του παρόντος, τα θερμά συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου και των Εργαζομένων της ΔΕΥΑΡ, προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

β) Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην κηδεία του εκλιπόντος.

γ) Αντί στεφάνου, να δοθεί χρηματικό ποσό 1.000,00 ευρώ, στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Άγιος Ανδρέας».

δ) Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό Τύπο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΡ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου