Τοπικές Ειδήσεις

Ρόδος και Κως στο στο top 10 διακοπών του 2019 που ψηφίζουν οι Γερμανοί

Η γερμανική πλατφόρμα κρατήσεων CHECK24 παρουσιάζει το κόστος διανυκτέρευσης των πακέτων διακοπών στους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους Γερμανούς, συγκριτικά με την ίδια περίοδο της περασμένης χρονιάς.

Στο top 10 περιλαμβάνονται 4 ελληνικά νησιά. Η Κρήτη μάλιστα έρχεται δεύτερη, με τη Ρόδο να ακολουθεί και την Κω να είναι στην έκτη θέση. Ακόμη, η Κέρκυρα και οι Παξοί βρίσκονται στην όγδοη θέση.Στην κορυφή βρίσκεται η Μαγιόρκα. Παράλληλα, σε όλα τα ελληνικά νησιά, που περιλαμβάνονται στις κορυφαίες επιλογές των Γερμανών, υπάρχει αύξηση στο κόστος των διακοπών, που ξεκινάει από 1,8% στην Κω και φθάνει στο 3,9% στην Κρήτη.

Για τα ελληνικά νησιά:

Η Κρήτη καταλαμβάνει μερίδιο στην Ευρώπη (14,7%), καταγράφοντας  αύξηση τιμών κατά 3,9%,στα 94,98 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Η Ρόδος έχει μερίδιο 7,3% σημειώνοντας αύξηση κατά  2,4% , δηλαδή, 104,68 ευρώ στη διανυκτέρευση, η Κως έχει μερίδιο 5,9% παρουσιάζοντας αύξηση 1,8% στα 105, 09 ευρώ. Τέλος, η  Κέρκυρα και οι Παξοί έχουν μερίδιο 2,9 % σημειώνοντας αύξηση 3,1% στα 92,68 ευρώ τη διανυκτέρευση.

O πίνακας:

.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου