Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Τελική ευθεία

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, με αντίπαλο τον Πανηλειακό, συνέχισε χθες ο πρωταθλητής ΓΑΣ Ιάλυσος.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο» με τον Σάκη Παπαβασιλείου και τους συνεργάτες του, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, ταχύτητες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Μπορεί οι «τοξοβόλοι» να έχουν κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει σοβαρότητα και συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει ακόμα μία νίκη, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο «Οικονομίδειο».
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις τάξεις του ΓΑΣ Ιάλυσος, αφού εκτός από τον τιμωρημένο Κώστα Τσούπρο ( συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες), όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, προκειμένου ο Σάκης Παπαβασιλείου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Πάντως οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι ο τεχνικός των «τοξοβόλων» προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά και τους νεαρούς αθλητές που διαθέτει στο ρόστερ του.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί, πιθανότατα στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» ( στο «Οικονομίδειο» έχουν προγραμματιστεί παιχνίδι του τουρνουά Κ-8), με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου