Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών: Οριστικά εκλογές στις 12 Ιουλίου

Την διεξαγωγή εκλογών για την προσεχή Κυριακή 12 Ιουλίου στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Τιμίου Σταυρού Καλυθιών, αποφάσισαν οι άνθρωποι του Απόλλωνα στην έκτακτη γενική συνέλευση που έγινε την Κυριακή.
Τα μέλη του συλλόγου, μετά από την παραίτηση του προέδρου Μιχάλη Κοντού ζήτησαν την παραίτηση και του υπόλοιπου Δ.Σ., προκειμένου η ομάδα να οδηγηθεί σε εκλογές, όπως και έγινε.
Επομένως, δεν συζητήθηκε καθόλου η πρόταση του Αντώνη Σταυρή ο οποίος είχε προτείνει την παραμονή του Μιχάλη Κοντού στην θέση του και να πλαισιωθεί από νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. έτσι ώστε η ομάδα να προχωρήσει στην σεζόν 2020-2021.
Πλέον η εβδομάδα που διανύουμε είναι κρίσιμη, καθώς θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα όσον αφορά στους υποψήφιους για τις εκλογές της 12ης Ιουλίου.
Όπως αποκάλυψε στην «δσπορ», ο Μιχάλης Κοντού, θα κατέβει στις εκλογές μόνο στην περίπτωση που βρεθούν πρόσωπα που θα συνεισφέρουν οικονομικά και όχι μόνο, ανά μήνα, τα οποία θα έχουν ως σκοπό τον αθλητισμό και όχι τον πρωταθλητισμό για την ομάδα του Απόλλωνα στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου