Ειδήσεις

Επιστημονική εκδήλωση από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσου θα πραγματοποιήσει επιστημονική εκδήλωση με τη συμμετοχή των  καθηγητών των Οδοντιατρικών  Σχολών Αθήνας και Θεσσαλονίκης κκ.  Λάσκαρη Γεωργίου, Ιατρού Ιωάννη, Ουλή  Κωσταντίνου, Δαλαμπίρα Στυλιανού και Παπαδογεωργάκη  Νικολάου, το Σάββατο 13  Οκτωβρίου 2018 και ώρα 09:00 στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλλάς. Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν σημαντικά επιστημονικά θέματα με μεγάλο ενδιαφέρον για τους οδοντίατρους αλλά και για το ευρύ κοινό κάνοντας συγχρόνως ιδιαίτερη αναδρομή στην ειδικότητα τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο  Οδοντιατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσου θα αποδώσει τιμητικές  πλακέτες στους ομιλητές  για την ευδόκιμη αφυπηρέτηση τους,   για τη συμμετοχή τους  στο πρόγραμμα της   συνεχούς επαγγελματικής εκπαίδευσης των οδοντιάτρων καθώς  και για την ιδιαίτερη στήριξη που προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ξενοδοχείου Ρόδος Παλλάς για την ευγενική προσφορά της αίθουσας και της φιλοξενίας των καθηγητών.

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 

 

 

 
Νίκος Κ Διακογεωργίου Παναγιώτης Μ Νικολής

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου