Αθλητικά

Στον Πειραιά για το “διπλό”!

Το πρώτο ιστορικό παιχνίδι του στην Α2 Κατηγορία δίνει σήμερα ο Ιπποκράτης Κω στον Πειραιά με αντίπαλο τον αδύναμο φέτος Εθνικό. Οι Κώοι παίζουν (13:00) στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας» με μοναδικό στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί. Μετά τη μπόρα, επικρατεί πλέον ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου και ο Ιπποκράτης Κω είναι έτοιμος να πάρει τη νίκη. Στην προσπάθεια του για το «διπλό», ο Ιπποκράτης θα παίξει με δύο απουσίες και συγκεκριμένα δίχως τον Παναγιώτη Καυκή και τον Παναγιώτη Μαντά.
Ο πρώτος έχει υγρό στο γόνατο και σήμερα θα μπει στο χειρουργείο για να το αφαιρέσει, ενώ ο δεύτερος είναι στρατευμένος και δεν μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα στην Αθήνα. Ο Καυκής εδώ και αρκετό καιρό είναι στην Αθήνα και δεν προπονείται, οπότε και δεν υπολογίζεται σίγουρα για το παιχνίδι στον Πειραιά. Από κει και πέρα ο Σάββας Συμεωνίδης θα στηριχθεί στους: Λάανε, Ασημακόπουλο, Χαρίση, Ναούμη, Καλαμπάκα, Τρύπα, Μαστόρο, Χατζηνικόλα, Δρόσο, Σκούφη, Καραθωμά και Λάμπρου.
ΜΕ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Ο Κώστας Δημόπουλος (Α1 Κατηγορίας), η Ελένη Κωνσταντινίδου (Α1 Κατηγορίας) και ο Ηλίας Καρπάνος (Α2 Κατηγορίας), όλοι από το σύνδεσμο Αχαΐας- Ηλείας, θα «σφυρίξουν» το παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιά και τον Ιπποκράτη Κω. Οι Κώοι αναμένεται να κερδίσουν εύκολα τον αδύναμο Εθνικό και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην Α2 Κατηγορία. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Καρδίτσα- Κόροιβος Αμαλιάδας και Απόλλων Πάτρας- Ιωνικός Νικαίας. Ο Ηρακλής δοκιμάζεται στο Ψυχικό και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων στον Υμηττό. Το Μαρούσι υποδέχεται την Καβάλα και η Καστοριά τον Χαρίλαο Τρικούπη. Τέλος, την προσεχή Τετάρτη ορίστηκε το παιχνίδι Ευρώπη Πευκοχωρίου- Ερμής Αγιάς.
TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ:
Π. Σαλπέας (14:00): Εθνικός Πειραιά- Ιπποκράτης Κω
(Δημόπουλος- Κωνσταντινίδου- Καρπάνος/ Τεφτίκης)
Καστοριά (17:00): Α.Σ. Καστοριάς- Χαρίλαος Τρικούπης
(Ευφραιμίδης- Σιμητόπουλος- Ξέρας/ Βόντζας)
Περιβόλα (17:00): Απόλλων Πάτρας- Ιωνικός Νικαίας
(Παφίλης- Αναστόπουλος Α.- Παντελίδης/ Θεοδοσόπουλος)
Άγιος Θωμάς (17:00): Μαρούσι- Ε.Κ. Καβάλας
(Κατραχούρας- Πιτσίλκας- Χαλαμπαλάκης/ Άκελ)
Καρδίτσα (17:00): Α.Σ. Καρδίτσας- Κόροιβος Αμαλιάδας
(Ξενικάκης- Τζίμα- Τζιοπάνος Ν./ Τέγα)
Ψυχικό (17:00): Α.Ε. Ψυχικού- Ηρακλής
(Τζαφλέρης- Καλογερόπουλος Λ.- Ζαχαρής/ Δούκας)
Υμηττός (17:00): Αμύντας- Διαγόρας Δρυοπιδέων
(Καλδίρης- Θεονάς- Κάρδαρης/ Ντίνος)
ΤΕΤΑΡΤΗ(10/10):
Άγιος Παύλος (17:00): Ευρώπη Πευκοχωρίου- Ερμής Αγιάς

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου