Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Δύσκολα Πατινιώτης και Τριποτσέρης

Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Θανάση Πατινιώτη και Θοδωρή Τριποτσέρη για την ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου για την 7η αγωνιστική της Football League.
Ο νεαρός ακραίος μεσοαμυντικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό, που του στέρησε την συμμετοχή στο τοπικό ντέρμπι με τον Διαγόρα, και συνεχίζει τις θεραπείες.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στον δικέφαλο στην αναμέτρηση με τον «γηραιό» όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή και υπάρχουν φόβοι ότι υπέστη θλάση.
Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες, οπότε και θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή και των δύο ενόψει Ολυμπιακού Βόλου, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος τους, ωστόσο, ο προπονητής Νίκος Καραμπετάκης είναι διατεθειμένος να τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.
Σίγουρα εκτός πλάνων θα είναι οι Μιχάλης Φράγκος και Αργύρης Μπαρέτας που συνεχίζουν τις θεραπείες έπειτα από τους τραυματισμούς τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σε περίπου 10 ημέρες θα ξεκινήσουν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Από την άλλη, ο Κώστας Χειμωνέττος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο ντέρμπι με τον Διαγόρα και σήμερα θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, θέτοντας τις υπηρεσίες του στην διάθεση του Νίκου Καραμπετάκη.
Χθες οι «τοξοβόλοι» είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς ο έμπειρος τεχνικός τους έδωσε ρεπό.
Σήμερα θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Το πρόγραμμα θα γίνει το μεσημέρι, είτε στο «Οικονομίδειο», είτε στο Λύκειο Ιαλυσού, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής και ταχυδύναμης, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις των «τοξοβόλων» θα είναι καθημερινές έως και το πρωί του Σαββάτου που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, καθώς το απόγευμα της ίδια ημέρας θα αναχωρήσει η αποστολή για τον Βόλο, μέσω Αθηνών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου