Αθλητικά

Βετεράνοι Ρόδου – Διαγόρα : Λάμψη και τιμή στο δημοτικό στάδιο

Σήμερα στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας θα διεξαχθεί το μεγάλο φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στους Βετεράνους ποδοσφαιριστές Ρόδου και Διαγόρα και τους Παλαίμαχους του ΠΑΟΚ με αφορμή την γιορτή της 7ης Μαρτίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Μητέρα Ελλάδα.
Το δημοτικό στάδιο θα γεμίσει… λάμψη από τις μεγάλες μορφές του παρελθόντος τόσο των δύο ιστορικών ομάδων του νησιού μας, όσο και του «δικέφαλου του βορρά», αλλά και από εκλεκτούς καλεσμένους, αφού το «παρών» θα δώσει ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με το νησί μας και ο άμεσος συνεργάτης του Άγγελος Μπασινάς.
Να σημειώσουμε ότι το φιλικό παιχνίδι γίνεται στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, προπονητής και πρώην προέδρου του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα, Γιάννη Παυλίδη που πρόσφατα έφυγες από τη ζωή.
Στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης θα τιμηθούν για την προσφορά τους στις ομάδες του Διαγόρα και της Ρόδου οι Δημήτρης Ματαράγκας, Μιχάλης Βογιατζάκης, Μιχάλης Μπέλλης, Γιώργος Σκαρτάδος (Ρόδος), Ντίνος Δοξόπουλος, Μιχάλης Μάχλης, Άγγελος Αναστασιάδης, Χρήστος Βελής και Γιώργος Κωστίκος (Διαγόρας).
Τέλος, να αναφέρουμε ότι την αποστολή της ομάδας των Παλαιμάχων του ΠΑΟΚ συγκροτούν οι ακόλουθοι: Γιώργος Κούδας, Γιώργος Κωστίκος, Γιώργος Σκαρτάδος, Μιχάλης Μπέλλης, Φιλώτας Πέλλιος, Χρήστος Τερζανίδης, Δημήτρης Μήτογλου, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Κώστας Μαλλιούφας, Κώστας Λαγωνίδης, Στέφανος Μπορμπόκης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Βαγγέλης Νάστος, Διονύσης Χασιώτης, Παναγιώτης Αργυρόπουλος, Στάθης Βουτσιάς, Γιώργος Τουρσουνίδης, Γιάννης Γκιτσιούδης, Κώστας Ιωσηφίδης, Γιώργος Γεωργιάδης, Αντώνης Μαυρέας, Γιάννης Αντωνόπουλος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Soʇéres Rhödes    07.03.2019 11:12

    Στις 17:00, όχι στις 15:00.

Σχολιασμός άρθρου