Αθλητικά

Μένει… Κρεμαστή ο Αντωνιάδης

Στο τιμόνι του Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Νίκος Αντωνιάδης. Λένε ότι επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει, κι έτσι η ροδίτικη ομάδα θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Εβρίτη προπονητή, αφού υπάρχει ίδια φιλοσοφία και πολύ καλή συνεργασία. Με το Νίκο Αντωνιάδη στον πάγκο του φέτος ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας κατέκτησε τα πρωταθλήματα ανδρών και παγκορασίδων, ενώ παράλληλα έχουν γίνει από το ροδίτικο σωματείο, πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και τουρνουά με σπουδαίους προσκεκλημένους από το χώρο του βόλεϊ.

Περιμένει την… .Ε.Ο.ΠΕ.

Τις λεπτομέρειες για το πανελλήνιο πρωτάθλημα των παγκορασίδων περιμένει ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας. Η Ε.Ο.ΠΕ. σύντομα θα ανακοινώσει τον τρόπο διεξαγωγής της πανελλήνιας διοργάνωσης, στην οποία θα πάρει μέρος η πρωταθλήτρια ομάδα της Δωδεκανήσου. Κατά πάσα πιθανότητα, ο Φοίνικας θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Κυκλάδων και εφόσον νικήσει θα περάσει στην τελική φάση. Οι άνθρωποι του ροδίτικου συλλόγου περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για να καταστρώσουν τα πλάνα τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου