Αθλητικά

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος εύχεται στους μαθητές

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. οι προπονητές, οι συναθλητές-τριες τους και ολόκληρη η οικογένεια του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, εύχονται σε όλα τα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες, να δούνε τους κόπους τους να ανταμείβονται με την εισαγωγή τους στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η στιγμή αυτή που προετοιμαζόσασταν ολόκληρη τη χρονιά έφτασε και είναι η απαρχή της νέας διαδρομής που ξεκινάτε τώρα στο νέο κύκλο της ζωή σας. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και άγρυπνοι συνοδοιπόροι είναι πρωτίστως η οικογενειά σας, που σας στήριξε με όλες της τις δυνάμεις ώστε εσείς να εφοδιαστείτε με όλα αυτά τα μέσα για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο στίβο των πανελλήνιων εξετάσεων και ο ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ όπου μέσα από την σκληρή προσπάθεια την οποία καταβάλατε όλα αυτά τα χρόνια πλάι μας μπορέσατε να καταλάβετε πως με κόπο, θυσίες, επιμονή, υπομονή και σωστή καθοδήγηση μπορείτε να κατακτήσετε τα πάντα.
Όπως πρωταγωνιστούσατε με ήθος, εντιμότητα και πείσμα σε κάθε αγώνα, έτσι και τώρα καλείστε να προσπεράσετε για άλλη μία φορά μία δοκιμασία. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία σας στις εξετάσεις της ίδιας της ζωής και αυτό που θα πρέπει να σας οπλίζει με δύναμη και κουράγιο είναι το γεγονός πως η αξία της μοναδικότητά σας είναι ανεκτίμητη και δεν ταυτίζεται με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Άλλωστε, σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά η διαδρομή. Καλή επιτυχία!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου