Αθλητικά

Στον Ατρόμητο Αθηνών ο ταλαντούχος Σταμάτης Σαρηγιάννης

Άλλο ένα ταλέντο του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρό του, εντασσόμενο στα τμήματα υποδομών ΠΑΕ του κέντρου.
Ο Ατρόμητος Αθηνών ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Σταμάτη Σαργηγιάννη, ο οποίος ανταμείφθηκε για την ξεχωριστή παρουσία του στα τοπικά γήπεδα, με τη φανέλα της Αναγέννησης Ασφενδιού και των μικτών ομάδων της Δωδεκανήσου.
Το δικό της «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που στήριξαν τον Σταμάτη Σαρηγιάννη, αισθάνθηκε την ανάγκη να πει η οικογένεια του νεαρού:
«Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και ιδιαίτερα τούς κυρίους: Κορακάκη Γιώργο, τεχνικό διευθυντή ΠΑΕ Ατρόμητου, τον κύριο Τόλη Αποστόλου, διευθυντή soccer school της ΠΑΕ Ατρόμητου που τα τελευταία τρία χρόνια είχαν μια άψογη συνεργασία με τον κύριο Ναβροζίδη Χαράλαμπο. Επίσης ευχαριστούμε την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα τούς κυρίους Αδαμάκη Μιχάλη, πρόεδρο της μικτής Δωδεκανήσου και τον κύριο Θεοδώρου Θεόδωρο, προπονητή της κ14!! Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν και να είσαστε όλοι καλά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου