Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση εργασίας Κυριάκου Μητσοτάκη με τους τοπικούς φορείς στη Ρόδο

Σε εξέλιξη βρίσκεται  αυτή την ώρα στην Περιφέρεια συνάντηση εργασίας του  πρωθυπουργός κ. Κυρ. Μητσοτάκη με τους τοπικούς φορείς για θέματα τουρισμού.

Στην σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο υφ. Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, οι  Βουλευτές Δωδεκανήσου  Βασίλης Υψηλάντης , Γιάννης Παππάς, και Μίκα Ιατρίδη, Ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης καθώς και εκπρόσωποι φορέων .

Στην τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος αλλά και ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης αναφέρθηκαν στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία σε επιχειρήσεις και εργαζομένους, στο πλήγμα που έχει δεχθεί ο τουρισμός, στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν αυτοδιοίκηση και φορείς  για την καλύτερη προστασία των προορισμών του Νοτίου Αιγαίου, ζητώντας  ταυτόχρονα να στηριχθεί η ρευστότητα των επιχειρήσεων, να στηριχθούν οι εργαζόμενοι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου