Αθλητικά

Δύσκολη αποστολή στη Θήβα

Η δεύτερη ήττα για την Καλλιθέα είναι γεγονός, αφού η ροδίτικη ομάδα πλήρωσε την κακή παρουσία της ειδικά στο β’ δεκάλεπτο… Οι Ροδίτες ηττήθηκαν με 75-67 στη Χίο από τον Β.Α.Ο.Λ., παρά τη σπουδαία προσπάθεια που έκαναν στο β’ ημίχρονο για να «γυρίσουν» το παιχνίδι. Πλέον για την ομάδα του Χρήστου Μπίλια ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στη Θήβα. Ο Άρης Θήβας μετράει μόνο ήττες σε τρία παιχνίδια και για τον ίδιο η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής αποτελεί ”τελικό” στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Η Καλλιθέα ευελπιστεί να πετύχει την πρώτη της νίκη μακριά από τη Ρόδο, το προσεχές Σάββατο.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί μία μέρα νωρίτερα καθαρά για συγκοινωνιακούς και οικονομικούς λόγους. Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι πανάκριβα και η διοίκηση έκανε αίτημα στην Ε.Ο.Κ., το οποίο έγινε αποδεκτό. Έτσι, η αποστολή της Καλλιθέας θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής για την Αθήνα, στην οποία θα φτάσει το πρωί του Σαββάτου. Από κει η ροδίτικη ομάδα θα μεταβεί οδικώς στη Θήβα για το παιχνίδι με τον τοπικό Άρη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Προς το παρόν η προετοιμασία της Καλλιθέας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και ο Χρήστος Μπίλιας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τον επίσης «νεοφώτιστο» Άρη Θήβας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου