Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Επέστρεψαν με το βλέμμα στον Ολυμπιακό Βόλου

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, έπειτα από το ρεπό της Τρίτης, όπου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου, για την 7η αγωνιστική της Football League.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι, με τον Νίκο Καραμπετάκη και τους συνεργάτες του, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία και ασκήσεις ταχυδύναμης.
Προβλήματα δεν προέκυψαν από την χθεσινή προπόνηση, ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών του, ενώ ακόμα δύο κρίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι.
Ο Νίκος Καραμπετάκης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μιχάλη Φράγκο και Αργύρη Μπαρέτα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα με τους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν τις θεραπείες τους.
Αμφίβολοι είναι οι Θανάσης Πατινιώτης και Θοδωρής Τριποτσέρης που υποβάλλονται σε θεραπείες και οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Κυριακής.
Αυτή την στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους, όμως ο Νίκος Καραμπετάκης είναι διατεθειμένος να τους περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, με τον έμπειρο τεχνικό να τους προετοιμάζει όσο καλύτερα γίνεται.
Οι «τοξοβόλοι» ήταν αισθητά βελτιωμένοι στο ισόπαλο ντέρμπι με τον Διαγόρα, γι’ αυτό και θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και στο παιχνίδι της Κυριακής, κατακτώντας πόντο ή πόντους από τον Ολυμπιακό Βόλου, έτσι ώστε να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά.
Φυσικά γνωρίζουν ότι το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, όμως θεωρούν ότι αν αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, τότε έχουν πολλές πιθανότητες να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι προπονήσεις των «τοξοβόλων» θα είναι καθημερινές έως και το πρωί της Κυριακής που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει η αποστολή για τον Βόλο, μέσω Αθηνών, αεροπορικώς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου