Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Προβάρει τα «ερυθροκίτρινα» ο Παπαβασιλείου

Ο Σάκης Παπαβασιλείου είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΓΑΣ Ιάλυσος, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Η διοίκηση του συλλόγου μετά από την παραίτηση του Θανάση Τερζή, έστρεψε την προσοχή της στην αγορά αναζητώντας τον κατάλληλο προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία των «τοξοβόλων», καταλήγοντας στον 42χρονο τεχνικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι επαφές των ανθρώπων του ΓΑΣ Ιάλυσος με τον Παπαβασιλείου βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε καταρχήν προφορική συμφωνία.
Όπως όλα δείχνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα ο νεαρός προπονητής θα έρθει στο νησί μας, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, για να… πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΓΑΣ Ιάλυσος η πρόσληψή του.
Οι ίδιες πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Σάκης Παπαβασιλείου να βρεθεί την Κυριακή στις εξέδρες του «Οικονομίδειου» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΓΑΣ Ιάλυσος με τον Πανμοβριακό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Να σημειώσουμε ότι μέχρι πρόσφατα ο Σάκης Παπαβασιλείου βρισκόταν στον πάγκο της Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, ενώ έχει προπονήσει μεταξύ άλλων και τις ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου, του Βατανιακού, του Απόλλωνα Λεμεσού, του Ερμή Αραδίππου και του Αιγινιακού.
Στα αγωνιστικά
Την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανμοβριακό, συνέχισαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, υπό τις οδηγίες των Δημήτρη Γκάιδα και Μιχάλη Χαρτοφύλλη που θα βρίσκονται στον πάγκο, στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής.
Το πρόγραμμα διεξήχθη στο μεσημέρι, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Οι «τοξοβόλοι» θα προπονηθούν και σήμερα, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το μοναδικό πρόβλημα στις τάξεις του ΓΑΣ Ιάλυσος είναι ο Δημήτρης Σταυλάς που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου