Αθλητικά

“Χτυπάει” σε όλα τα μέτωπα ο Κολοσσός!

Μετά τη συμφωνία του με τον Ηλία Καντζούρη (απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση), ο Κολοσσός έχει «απλώσει τα δίχτυα του» παντού, αφού καλείται να φτιάξει μία ομάδα από την αρχή. Ελάχιστα πράγματα θα θυμίζουν τους Ροδίτες την προσεχή χρονιά και ο νέος προπονητής των «θαλασσί» έχει ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό της ομάδας.
Ο Κολοσσός θέτει επί τάπητος τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες, η ροδίτικη ομάδα έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Βασίλη Ξανθόπουλου και Θοδωρή Ζάρα για την ενίσχυση της περιφέρειας. Από τη στιγμή που ξεκαθάρισε το τοπίο, όσον αφορά το θέμα προπονητή, στον Κολοσσό, με τον Ηλία Καντζούρη να αναλαμβάνει τα ηνία για τη νέα σεζόν, επί τάπητος έχει μπει το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ. Τα -οικονομικά- δεδομένα του Κολοσσού είναι συγκεκριμένα τη φετινή σεζόν και πάνω σε αυτά τα «πατήσει» διοίκηση και τεχνικό επιτελείο για τη δημιουργία της ομάδας.
Στο πλαίσιο αυτό έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις παικτών για τη νέα σεζόν, τους οποίους θα ήθελαν, οι ιθύνοντες την ομάδα, να ντύσουν στα θαλασσί, ώστε να προσδώσουν εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Θοδωρής Ζάρας βρίσκονται στο ραντάρ του Κολοσσού, με τις περιπτώσεις τους να ξεχωρίζουν. Οι δύο παίκτες, άλλωστε, γνωρίζουν πολύ καλά την Basket League και μπορούν με την εμπειρία τους να αποτελέσουν σημαντικά… όπλα στη φαρέτρα του Καντζούρη τη νέα σεζόν.
Άλλωστε, ο Έλληνας κόουτς έχει συνεργαστεί και με τους δύο παίκτες την τελευταία διετία. Αρχικά, τη σεζόν 2018-19 συνεργάστηκε με τον Ξανθόπουλο, στην ΑΕΚ, ως συνεργάτης του Λούκα Μπάνκι, ενώ την σεζόν 2019-20 ήταν προπονητής του Θοδωρή Ζάρα στον Ηρακλή, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Οι δύο παίκτες κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά, καθώς ο μεν Ξανθόπουλος δεν συνεχίζει στο Περιστέρι, ο δε Ζάρας αποχώρησε από τον Ηρακλή, με τον οποίο είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.
ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΛΛΗΣ
Ένα από τα ονόματα που «παίζει» για τον Κολοσσό τη νέα χρονιά είναι κι αυτό του Σωτήρη Μπιλλή. Ο 24χρονος φόργουορντ, πέρσι αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο το ξεπέρασε και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη Ρόδο. Ο Μπιλλής, που έχει φορέσει ξανά τη «θαλασσί» φανέλα, πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 με τον Α.Σ. Καρδίτσας, με τον οποίο είχε σε 13 παιχνίδια μέσο όρο 5.5 πόντους και 3.4 ριμπάουντ. Ο Μπιλλής, που ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες έχει παίξει στον Κολοσσό για τρία χρόνια (2015-16 και από το 2017 έως το 2019).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου