Αθλητικά

Δημήτρης Χρυσόπουλος: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών»

Ο Α.Ο. Πυλίου είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας που έχει πετύχει μόνο νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, έχει το απόλυτο των βαθμών και απολαμβάνει την κορυφή του πίνακα.
Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής οι Κώοι θα φιλοξενηθούν από τον Απόλλωνα Καλυθιών, με την αναμέτρηση να έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι.
Ο προπονητής του Α.Ο. Πυλίου, μίλησε σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα του νησιού μας για το ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα, αλλά και για το προσεχές παιχνίδι με τους Καλυθενούς, δηλώνοντας τα ακόλουθα:
«Σίγουρα ένα νικηφόρο σερί, ειδικά στην εκκίνηση του πρωταθλήματος δίνει ενθουσιασμό αλλά και πίστωση χρόνου για να βελτιωθείς ως ομάδα.
Είμαστε ικανοποιημένοι από την βαθμολογική συγκομιδή και τις αντιδράσεις μας στα παιχνίδια και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτές τις βάσεις.
Ο δρόμος άλλωστε είναι πολύ μεγάλος. Πλέον, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μια ομάδα που αυτή την στιγμή έχει κλέψει τις εντυπώσεις, αποσπάει κολακευτικά σχόλια για το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Όπως αντιλαμβάνομαι από τα ρεπορτάζ, τα αποτελέσματα και την εικόνα του, μπορεί να είμαστε η μοναδική ομάδα με το απόλυτο, όμως ο Απόλλωνας Καλυθιών αυτή την στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.
Αυτό από μόνο του, μας δίνει κίνητρο και μας κάνει να ανυπομονούμε γι αυτή την αναμέτρηση».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου