Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν στις ποινές των ποδοσφαιριστών, στις αποφάσεις επί των απολογιών και στις διαπιστωτικές πράξεις.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Π.Ε.:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Α.Ο. Πυλίου- Α.Ε. Κατταβιάς στις 05/11 (8η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Κατταβιάς, Γ. Σαλαμαστράκη ποινή μίας αγωνιστικής για βίαιο μαρκάρισμα από πίσω σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. IV του Π.Κ.).
Α.Ε. Λέρου- Ηρακλής Μαριτσών στις 05/11 (8η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Μαριτσών, Γ. Κουμέντο ποινή μιας αγωνιστικής για προφανή ευκαιρία για γκολ (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Α.Ε. Κύπρος- Δήμητρα Δαματριάς στις 03/11 (3η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Δήμητρας Δαματριάς, Ν. Καλογερόπουλο ποινή μιας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Ατρόμητος Διμυλιάς- Άγιος Γεώργιος Μαλώνας στις 03/11 (3η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας, Κ. Μανάκη ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή στον διαιτητή (διαμαρτυρία), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του Π.Κ.).
Άγιος Ισίδωρος- Αναγέννηση Έμπωνα στις 03/11 (3η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Αγίου Ισιδώρου, Χ. Διακοηλία ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (εσκκεμένη καθυστέρηση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Νικαγόρας- ΠΑΟΚ Κω στις 03/11 (1η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κω, Ν. Κιαζίμι ποινή δύο αγωνιστικών για απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (απώθησε βιαίως αντίπαλο ποδοσφαιριστή) (άρθρο 10’ παρ. 1β’ του Π.Κ.).
Δωριέας- Ιππότες στις 03/11 (2η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Δωριέα, Θ. Μανδουράκη ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (ανάρμοστη διαγωγή στον διαιτητή) (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Διαπιστωτικές πράξεις (αποβολές παραγόντων- προπονητών)
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 58 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Α.Ε. Λέρου- Ηρακλής Μαριτσών που διεξήχθη στο γήπεδο Λέρου στις 05/11/2019, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του βοηθού προπονητού του σωματείου της Α.Ε. Λέρου και δη του δηλωθέντος ως βοηθού προπονητού αυτού, κ. Εμ, Χατζηγεωργίου, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.
Αποφάσεις επί απολογιών
Ταξιάρχης Καλάθου- Δαμάγητος στις 26/10 (2η αγωνιστική)
Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις, επιβάλλει στο σωματείο του Ταξιάρχη Καλάθου την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 6α’ του Π.Κ.).
Θύελλα Πυλώνας- Α.Σ. Χάλκης στις 03/11 (2η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε στο σωματείο της Θύελλας Πυλώνας χρηματική ποινή 100 ευρώ, διότι βάση της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔ και την Έκθεση του Παρατηρητή Αγώνος, δεν υπήρχε φορείο στο γήπεδο (άρθρο 11’ κεφ. ΣΤ’ της Προκήρυξης).
Απόλλωνας Καλυθιών- Φοίβος Κρεμαστής στις 03/11 (3η αγωνιστική, Κ-16)
Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε στα σωματεία του Απόλλωνα Καλυθιών και του Φοίβου Κρεμαστής χρηματική ποινή 100 ευρώ σε έκαστο, διότι βάση της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔ οι προπονητές των ομάδων τους Γ. Μυλωνάς και Αθ. Δέδες αντίστοιχα δεν προσκόμισαν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή (άρθρο 8’ κεφ. Γ’ και άρθρο 11’ της Προκήρυξης).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου