Ειδήσεις

«Βάλτωσε» το Φράγμα Κρητηνίας!

Να λυθούν τα προβλήματα και να ολοκληρωθεί η κατασκευή του φράγματος στην Κρητηνία ζητούν οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Αταβύρου.
Το έργο έχει βαλτώσει και η επανεκκίνησή του είναι δύσκολη εξαιτίας της έλλειψης πόρων.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Κρητηνίας κ. Μανώλη Αμβροσιάδη για να τελειώσει το έργο και να τεθεί σε λειτουργία χρειάζονται 18.000.000 ευρώ.
«Για να τελειώσει το έργο απαιτούνται όχι εννέα αλλά 18.000.000 ευρώ. Πρέπει να αναζητηθούν τα χρήματα από το κράτος. Θυμίζω πως έγιναν κάποιες χωματουργικές εργασίες. Μετά όμως η ανάδοχος εταιρεία έφυγε και το έργο έμεινε ημιτελές. Η περιοχή μας χρειάζεται το φράγμα. Αυτός είναι ο λόγος που επιδιώκουμε την ολοκλήρωση του», δήλωσε ο κ. Μανώλης Αμβροσιάδης.
Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κρητηνίας έχει ζητήσει από το δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο να μεριμνήσει ώστε να λειτουργεί γραφείο διοικητικών υπηρεσιών στην περιοχή για την κάλυψη των αναγκών.
«Δεν μπορεί να αναγκαζόμαστε συνεχώς να μεταβαίνουμε στον Έμπωνα για ένα πιστοποιητικό. Ζήτησα από το δήμαρχο να έρχεται ένας υπάλληλος για να καλύπτει τις ανάγκες μας μια φορά την εβδομάδα», δήλωσε ο κ. Αμβροσιάδης.
Σε ερώτηση σχετικά με τα προβλήματα του τομέα Υγείας ο κ. Αμβροσιάδης δήλωσε πως παραμένουν άλυτα.
«Τα προβλήματα που παρουσιάζει ο τομέας Υγείας δεν έχουν αντιμετωπιστεί. Χρειάζεται να υπάρχει ασθενοφόρο στην περιοχή μας γιατί γίνονται και πολλά ατυχήματα. Οι ασθενείς μεταφέρονται με αυτοκίνητα στο νοσοκομείο. Θα θέσουμε τα ζητήματα αυτά και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου», δήλωσε ο κ. Αμβροσιάδης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου