Αθλητικά

Στο Ψυχικό παίζει ο Ιπποκράτης!

Στο Ψυχικό κόντρα στην τοπική ομάδα δοκιμάζεται σήμερα (13:00) ο Ιπποκράτης Κω, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για την Α2 Κατηγορία. Μετά την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Εθνικό Πειραιά, οι Κώοι θέλουν να πετύχουν μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη και να αποφύγουν οριστικά τα πλέι-άουτ. Το ζητούμενο για τον Ιπποκράτη είναι να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και παράλληλα να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου, που υπολογίζει και στον Γιάννη Χατζηνικόλα, που είχε μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους κόντρα στον Εθνικό. Στην αποστολή του Ιπποκράτη βρίσκονται οι: Σκούφης, Μαστόρος, Χαρίσης, Ασημακόπουλος, Δρόσος, Καλαμπάκας, Ναούμης, Λάανε, Χατζηνικόλας, Τρύπας και Ψαυάς.
Ο Κρητικός Γιώργος Κατραχούρας, ο Βολιώτης Δημήτρης Ζαχαρής και ο Πατρινός Παναγιώτης Καρακάσης θα «σφυρίξουν» σήμερα (13:00) το σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στην Α.Ε. Ψυχικού και τον Ιπποκράτη Κω, με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής για την Α2 Κατηγορία. Στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής, ο πρωτοπόρος Ιωνικός Νικαίας θα έχει επικίνδυνη αποστολή στην Καστοριά, όπως και ο δεύτερος Ηρακλής στην Καρδίτσα, Ο Ερμής Αγιάς θα παίξει στον Υμηττό με το δυνατό Αμύντα, ενώ αμφίρροπα θα είναι επίσης τα παιχνίδια σε Χαλκιδική (Ευρώπη Πευκοχωρίου- Χαρίλαος Τρικούπης), Περιβόλα (Απόλλων Πάτρας- Ε.Κ. Καβάλας) και Άγιο Θωμά (Μαρούσι- Κόροιβος Αμαλιάδας). Τέλος, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων θα έχει εύκολο έργο στον Πειραιά με αντίπαλο τον ουραγό Εθνικό.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ:
Ψυχικό (13:00): Α.Ε. Ψυχικού- Ιπποκράτης Κω
(Κατραχούρας- Ζαχαρής- Καρακάσης/ Σταύρου)
Άγιος Παύλος (17:00): Ευρώπη Πευκοχωρίου- Χαρίλαος Τρικούπης
(Τζαφλέρης- Πιτσίλκας- Ξέρας/ Παπαγεωργίου)
Δ. Διαμαντίδης (17:00): Α.Σ. Καστοριάς- Ιωνικός Νικαίας
(Παπαπέτρου- Συμεωνίδης- Τζίμα/ Βόντζας)
Περιβόλα (17:00): Απόλλων Πάτρας- Ε.Κ. Καβάλας
(Καλδίρης- Θεοδωρόπουλος Ρ.- Σκαλτσής/ Θεοδοσόπουλος)
Άγιος Θωμάς (17:00): Μαρούσι- Κόροιβος Αμαλιάδας
(Παντελίδης- Κοντίλης- Νάστος/ Δούκας)
Καρδίτσα (17:00): Α.Σ. Καρδίτσας- Ηρακλής
(Παναγιώτου- Βαρδάλος- Καρπάνος/ Τέγα)
Π. Σαλπέας (17:00): Εθνικός Πειραιά- Διαγόρας Δρυοπιδέων
(Σκούτας- Μαγκουνής- Λύρας/ Ντίνος)
Υμηττός (17:00): Α.Ο. Αμύντας- Ερμής Αγιάς
(Αναστόπουλος Α.- Μαλαμάς- Κωνσταντινίδου/ Άκελ)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου