Τοπικές Ειδήσεις

Υποψηφιότητα της Μαρίας Αγγέλου για το ΔΣ του Σωματείου Καταστηματαρχών της παλιάς Πόλης

Και για τους  Αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου»

 

Ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο διανύει η Μαρια Αγγελου, Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μετα την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της για τις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει και άλλη μια υποψηφιότητα. Πρόκειται να συμμετάσχει στις διαδικασίες εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου που διενεργούνται από το Σωματείο Καταστηματαρχών της Παλιάς Πόλης της Ρόδου.

Σε σχετικές δηλώσεις της ανέφερε τα εξής:

«Βρίσκομαι πραγματικά σε μια πολύ δραστήρια περίοδο, γεμάτη προκλήσεις που πραγματικά μόνο να τις δεχτώ με χαρά μπορώ.

Μπορεί η περίοδος που διανύουμε να είναι προεκλογική όσον αφορά τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού, όμως τυχαίνει να είναι και προεκλογική για εμένα και τους συνάδελφους μου επιχειρηματίες της παλιάς πόλης. Ετοιμαζόμαστε για τις εκλογές κατά τις οποίες θα εκλέξουμε τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και τους  Αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη συγκυρία, αφού βλέπουμε νέες τάσεις να προωθούνται σχετικά με την διαχείριση της περιοχής μας και από την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και από την κεντρική διοίκηση.

Θεωρώ λοιπόν πως δεν μπορώ να μείνω αμέτοχη. Ο μπαμπάς μου ο Νικήτας Αγγελου ήταν ιδρυτικό μέλος. Έχει παλέψει γι’ αυτό το σωματείο και την παλιά πόλη. Πολλοί συνάδελφοι με παρότρυναν να συμμετάσχω κι εγω. Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση τους.

Σας ανακοινώνω λοιπόν την υποψηφιότητα μου για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας και για τους  Αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου.

Θεωρώ πως πρέπει όλοι να συμμετέχουμε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, να δυναμώσουμε το Σωματείο, να δυναμώσουμε τη φωνή μας, να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την περιοχή στην οποία εργαζόμαστε σκληρά και αποτελεί το στολίδι του νησιού μας. Είμαστε από τους κυριότερους πρεσβευτές της Ρόδου και όλοι πρέπει να το συνειδητοποιήσουν. ΚΑΜΙΑ απόφαση, ΚΑΝΕΝΑ σχέδιο για την Παλιά Πόλη χωρίς την δική μας συγκατάθεση. Είναι το σπίτι μας και ήρθε η ώρα να το προστατέψουμε. Ελπίζω στην συμμετοχή όλων των μελών.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2019 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 15:00 – 20:00 στα γραφεία του ΚΑΕΛΕ (Αυστραλίας 80 – 86 & Μακρυγιάννη 2 – 4, 1ος όροφος Κ.Α.ΕΛ.Ε. – Νέα Μαρίνα). Τα μέλη θα ψηφίσουν με την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας ή άλλου Δημοσίου εγγράφου, από το οποίο να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους».

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου