Τοπικές Ειδήσεις

Στην Κάλυμνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις 12.30 περίπου το μεσημέρι,σήμερα Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Καλύμνου προερχόμενος από το ακριτικό Καστελόριζο.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευαν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος,ο Γραμματέας της πολιτικής Επιτροπής ΝΔ βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης και η σύζυγος του Μαρέβα Μητσοτάκη.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής αλλά και όλοι οι υποψήφιοι που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα , ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης ΝΔ Μανώλης Μουσελλής.

Πολλά τα στελέχη και οι φίλοι της ΝΔ που βρέθηκαν στους χώρους του Αεροδρομίου και επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Αμέσως μετά την άφιξη του επισκέφτηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ «Ο Άγιος Παντελεήμων».,όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ  Φίλιππο Ολυμπίτη.

Φίλιππο Ολυμπίτη.

Επόμενος σταθμός το Μασούρι και  Carian Hotel. Εκεί ενημερώθηκε για την αναρρίχηση και τα πεδία αναρρίχησης και ο Πρόεδρος τςη ΝΔ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτή την μορφή εναλλακτικού τουρισμού που έχουν κατατάξει την Κάλυμνο στους παγκόσμιους προορισμούς αναρρίχησης. Η προγραμματισμένη αναρρίχηση που θα επιχειρούσε σε κοντινό αναρριχητικό πεδίο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω περιορισμένου χρόνου παραμονής στην Κάλυμνο. Όπως όμως είπε θα το επιχειρήσει όταν ξανά έλθει στην Κάλυμνο.

. πηγή news.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου